Luk

Macena-agent: Danmark er altid en mulighed

| Buriram United | 6 kommentarer

Infoboks

Muang Thong United - Buriram United
Thai League (29/01)
Oddset 3,10 3,45 2,00

Gilberto Macena er transferfri efter bruddet med Buriram United, og den 31-årige angriber er åben for et dansk skifte, fastslår hans agent.

Gilberto Macena skiftede efter tre år i kinesisk fodbold sidste vinter til Buriram United i Thailand, og det har været en ganske god sæson for den 31-årige angriber.

21 mål og 11 assists blev til i ligaen, som Buriram vandt suverænt, og Macena bidrog desuden med tre træffere i seks Champions League-kampe.

Alligevel har parterne valgt ikke at forlænge, og den tidligere Horsens-profil er nu transferfri og på jagt efter en ny klub. Sydkoreanske Pohang Steelers er angiveligt varme på Macena, men Danmark er også aktuel.

- Danmark er altid en mulighed for Gilberto. Det er hans andet hjem, siger Macenas agent Steve Panopoulos til bold.dk og tilføjer:

- Lige nu er han i Brasilien og her mødes jeg med ham for at diskutere næste skridt, inden han skal på en velfortjent ferie. Jeg har flere muligheder for ham i Asian, men selvfølgelig er Danmark også en mulighed, hvis den rette situation dukker op.

Macena har tidligere slået fast, at han gerne vil afslutte karrieren i AC Horsens og har selv peget på 2017 som et oplagt tidspunkt at vende 'hjem'.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

6 kommentarer

MebMeb 11:57          
Der står på Wikipedia at han har skrevet under med Pohang Steelers?
naerun 12:17          
Han har ikke skrevet under endnu, men er i forhandlinger med dem.
Frankofil 12:43          
Ifølge Gilbert Madsen er forhandlingerne afbrudt.
BobErGul 21:32          
Hvis Gilberto kommer til Horsens igen, så bliver det i sommeren 2017. Ingen tvivl om det. Hvis Horsens er tæt på superliga`en kan det være opholdet bliver et par år. Hvis det ikke lykkedes, så bliver det formentlig bare en enkelt sæson for at tage afsked med de folk i Horsens som har betydet så meget for ham.

Men det ville da være oplagt for superligaklubberne at få ham på kontrakt de næste 1½ år indtil han slutter karrieren af i Horsens.
Manden har stadig mål i støvlerne, han kender Danmark og taler dansk, så der er ingen integrationsproblemer som FCK har set det med flere af deres lysende håb fra det sydamerikanske.

Kunne sagtens se ham i FCM, selvom de nok får svært ved at matche de asiatiske klubbers lønninger.
Frankofil 12:19          
Kunne sagtens se ham i FCM, selvom de nok får svært ved at matche de asiatiske klubbers lønninger.
Gennemsnits lønnen i Thailand for en Fodbold spiller er 30,000€ om året. Lad os bare antage at Macena får det tre dobbelte altså 90,000€. Det svare til 6,7 mil kroner om året.

Det tror jeg godt Fcm ville kunne betale men ikke til en spiller på 31/32 år.
Slettet(381903191812) 15:40          
Gilberto er en fantastisk spiller og person. Han er klart den bedste spiller der nogensinde har været i Horsens. Det ville være synd for ham at komme tilbage og skulle leve op til det han var for Horsens. Lad os huske ham for alt det gode han gjorde da han var her sidst, det fortjener han. Gule Gule
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar