Luk

Macena-agent: Måske Danmark til sommer

| 1. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Gilberto Macena har skrevet med Buriram fra Thailand, men brasilianerens agent åbner op for et muligt skifte til Danmark til sommer.

Den tidligere AC Horsens-bomber Gilberto Macena var denne vinter på tale til en retur til Superligaen, men den 30-årige angriber valgte i stedet Thailands mesterklub Buriram.

- Der var interesse fra to-tre danske klubber, og vi snakkede med dem, men da man er halvvejs gennem sæsonen i Danmark, var klubbernes budgetter ikke tæt nok på det, vi var ude efter, siger Macenas agent Steve Panopoulous til bold.dk og tilføjer om sin klients beslutning:

- Gilberto har skrevet med Buriram for seks måneder med en option på to års forlængelse. Hovedårsagerne til, at det blev Buriram, er, at de er med i den asiatiske Champions League, og at den økonomiske pakke var for god til at sige nej til.

Agenten slår fast, at Macena stadig regner med at skulle tilbage til Danmark på et tidspunkt.

- Gilberto er helt sikkert stadig indstillet på at skulle tilbage til Danmark. Måske bliver det muligt allerede til juli, siger Panopoulous og henviser til Macenas i første omgang korte aftale med Buriram.

Macena lavede 70 mål i 170 Superliga-kampe for Horsens i perioden 2006 til 2012.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Torsdag 2. december