Luk

Macena-perle sænkede kinesere

| AFC Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Den tidligere AC Horsens-topscorer Gilberto Macena blev tirsdag matchvinder med et saksesparksmål i overtiden i Buriram Uniteds 2-1-sejr over Guangzhou R&F.

Den tidligere AC Horsens-bomber Gilberto Macena fravalgte denne vinter danske klubber for at tørne ud for Thailands mestre Buriram United.

Det betyder også asiatisk Champions League, og efter et mål i første gruppekamps 2-1-sejr over Seongnam Ilhwa strålede Macena igen for fulde blus tirsdag, da Buriram gæstede kinesiske Guangzhou R&F.

Det var 1-1, da opgøret gik ind i overtiden, og her viste Macena så store akrobatiske evner, da han saksesparkede kuglen i nettet fra omkring straffesparkspletten og på den smukke måde sikre en 2-1-sejr.

Andetsteds spillede Michael Laudrups Lekhwiya 1-1 hjemme mod Al Nassr, og danskerens tropper har dermed ét point efter de to første gruppekampe.


Af Mikael Blond

3 kommentarer

HRz 21:49          
Målet: https://www.youtube.com/…x8BVMS0E3Fg

Ville til en hver tid vælge den mand fremfor Mohammed Zidan, hvis en af dem skulle hjem til Superligaen. Men det er jo min personlige mening. Den mand var guld værd for Horsens!
Jimmy Jump 22:12          
Flot mål, men det er dælme farligt spil.
Blaugrana92 22:45          
Jeg er ked af at skuffe artiklens forfatter, men Guangzhou R&F er altså ikke forsvarende kinesiske mestre. Guangzhou R&F blev 3´er i 2014, hvor de lokale rivaler fra Guangzhou Evergrande til gengæld blev mestre - for 4. sæson i streg.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december