Luk

Maddison eller Cruyff?: Tilbage til mit bedste

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Leicester - Legia Warszawa 3-1
Europa League Gruppe C
11' 1-0 Patson Daka
21' 2-0 James Maddison
26' 2-0 Mahir Emreli
27' 2-1 Filip Mladenovic
33' 3-1 Wilfred Ndidi

James Maddison scorede et fremragende mål, da han fandt sin indre Johan Cruyff frem og sendte Leicester på sejrskurs i 3-1-sejren over Legia i Europa League.

Leicester sikrede sig en vigtig 3-1-sejr over Legia i Europa League, hvor englænderne formåede at gå fra en placering som bundprop til at indtage førstepladsen.

Leicester-spillerne var dog også opmærksom på, at de i en tæt gruppe kunne spille sig i pole position, hvis de satte polakkerne til vægs.

Det fortæller James Maddison til BT Sport, som kom på tavlen for Leicester.

- Vi vidste efter resultatet i går aftes, at vi gik ind til kampen som bundhold, og en sejr kunne bringe os til tops. Alle holdene har været op og ned i gruppen, men det var en overbevisende præstation, tre mål på hjemmebane, og vi kan være tilfredse. 

Maddison imponerede stort med sin scoring, da han på bedste Johan Cruyff-manér snød flere spillere med en finte bag om støttebenet, inden han bankede den ind i netmaskerne.

- Ademola Lookman havde et stort overblik og sendte den tilbage til mig. Der var flere spillere foran mig, men jeg er komfortabel med både venstre og højre, så jeg vidste, at hvis jeg skiftede retning med en Cruyff-vending, kunne jeg afslutte.

- Jeg tror ikke, at jeg havde noget at bevise. Jeg er sulten, og jeg vil gøre det godt for mit hold, fans, familie og manager. Jeg vil tilbage til mit bedste, og det viste jeg i aften.

Leicester står noteret for otte point efter fem runder af Europa League-gruppespillet. På anden- og tredjepladsen har Spartak Moskva og Napoli syv, mens Legia ligger i bunden med seks point.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 7. december