Luk

Maddison: Ikke tilfældigt vi er nummer et

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Leicester - Chelsea 2-0
Premier League
6' 1-0 Wilfred Ndidi
41' 2-0 James Maddison

James Maddison kan se for sig, at Leicester bliver på førstepladsen i Premier League, så længe holdet står sammen.

Leicester er nyt hold på toppen i Premier League, og det er langt fra tilfældigt, at holdet er havnet der, mener James Maddison.

Englænderen cementerede placeringen, for han scorede kampens andet mål, da Leicester hjemme slog Chelsea med 2-0 tirsdag.

- Det lyder godt at sige, at vi er øverst i tabellen. Det er vi nok kun i 24 timer, men det er godt for selvtilliden, for vi har virkelig arbejdet hårdt, sagde Maddison til Sky Sports efter Chelsea-kampen.

- Jeg tror desuden ikke, at der kommer en bedre præstation fra vores side end i dag. Jeg synes, vi var fantastiske i dag. Trænerens små justeringer gjorde virkelig underværker, tilføjede han.

Og Maddison havde også roser til overs for manager Brendan Rodgers, som man skal arbejde hårdt for, hvis man vil på holdet.

- Under Brendan Rodgers spiller man ikke, hvis man ikke gør det beskidte arbejde ind imellem. Han bliver ved med at gentage, at der er en kamp i gang, og man kan ikke have nogen blinde passagerer med.

Maddison mente desuden, at Leicester kan forblive tophold i Premier League med den holdånd, de har opbygget.

- Der skal sikkert være hold, der kan bruge flere penge end os, men hvis vi skal blive på toppen, skal det være gennem vores holdånd. Den kan vi blive øverst med.

Mens Leicester strøg til tops, må Chelsea tage til takke med en øjeblikkelig ottendeplads.


Af Christian Ambæk

4 kommentarer

RedTot 23:51          
Keep up the spirit Leicester
tjeeving 23:55          
Kæft det er vildt! De har nærmest holdt sig på toppen siden mesterskabet. Gloværdig karriere Kasper har haft, han har, bogstaveligt talt, været med helt fra bunden. Utroligt forløb mange kun kan drømme om.
<3Vejle 00:52          
Er 2 niende pladser og 1 tolvte plads toppen?
Zinras 04:13          
Nej, det må være for længe siden han har kigget i tabellen: Dog kan man sige at det godt og vel er toppen af hvad man kan præstere med deres budget. Der er f.eks. en side som https://www.spotrac.com/epl/payroll/ der viser hvad der bruges af løn i de forskellige klubber, og selvom man selvfølgelig skal tage det med et stort gran salt pga. spekulation og om de f.eks. betragter sign-on som løn, så tror jeg egentlig Leicester ligger nogenlunde korrekt.

Desuden er det jo også sagt af en glad mand på toppen, for både City og United kan passere dem i indeværende runde (City på målscore), samt City har spillet 2 kampe færre. Dertil kan Liverpool lægge sig 1 point bagefter med en sejr, og Tottenham er heller ikke for langt væk.

Leicester har været rigtig gode, og jeg håber det bedste for dem, men det er nok lige tidligt at nok at hoppe på topholdsvognen endnu. Turneringen er altså kun halvvejs.
Mandag 8. marts