LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Madrid-koryfæ ser hellere Eriksen end Pogba

| Real Madrid | 25 kommentarer
Highlights: Leganes - Real Madrid (La Liga)
Bernabeu foran kæmpe-renovering: Real Madrid låner milliarder til at modernisere stadion
Highlights: Real Madrid - Eibar (La Liga)
Madrid-koryfæ ser hellere Eriksen end Pogba
Foto: Getty Images

Infoboks

Getafe - Real Madrid
La Liga (25/04)
bet365 4,20 3,60 1,83
NordicBet 4,20 3,85 1,82
Oddset 4,10 3,75 1,80
Den tidligere Real Madrid-spiller, -træner og -præsident, Jorge Valdano, mener, at Real Madrid vil få mere gavn af at hente Christian Eriksen frem for Paul Pogba.

Argentinske Jorge Valdano har tidligere siddet i præsidentsædet i Real Madrid, hvor han også både har spillet og trænet.

Selvom han ikke længere er aktiv i klubben, så er Valdano fortsat interesseret i den spanske storklub, og han mener, at Christian Eriksen kan spille en vigtig rolle i genopbygningen af Real Madrid efter klubbens mareridtssæson.

Det siger han i et interview med spanske El Transistor, hvor han fremhæver danskeren foran franske Paul Pogba.

- Real Madrid har brug for kvalitet oppe foran, hvor de er nødt til at blive farligere med bolden. Det kan spillere som Eriksen eller Hazard tilføre, siger Valdano til El Transistor og fortsætter.

- Jeg kan godt lide Pogba, men jeg er ikke entutiastisk. Jeg synes ikke, han kan sammenlignes med Eriksen på grund af hans spillestil. Pogba får mig altid til at spekulere på, om han spiller med den fornødne passion.

- De er nødt til at hente spillere, der hæver kvaliteten - og løfter begejstringen. Det bliver en meget lang sommer.

Christian Eriksen har lige nu kontrakt med Tottenham, men den udløber ved udgangen af næste sæson.


Af Jonas Dalgård

25 kommentarer

Poor Scouser Tommy 08:48          
Eriksen og Hazard vil være fantastiske tilgange for Madrid. Mon ikke Tottenham kunne være interesseret i en handel, der involverer Bale?
Kick and rush 09:00          
Enig. Jeg sidder også altid med en følelse af at Pogbas "passion" er lidt påtaget. Under VM skulle Frankrigs spillere hele tiden berette om, hvor stor en motivator han var osv. Den form for tilkendegivelse var aldrig nødvendig for Zidane, Keane, Gerrard osv.
MikkelV 09:28          
Valdano er altid en fest når han skal udtale sig om det sportslige. Der skal bare flere offensive kræfter til, så skal det hele nok gå.

Ingen grund til at koncentrere sig om, at man har Thibaut der ligger på lauerbær i målet og drømmer om den gode sæson han havde i Atletico. At man har en kaptajn og forsvarsgeneral med flere røde kort en nogen anden i de europæiske top fem ligaer. At man har en af verdens dyreste venstreback der fuldstændig har glemt hvordan man spiller fodbold.

Hvis man nu fik sat lidt styr på defensiven kunne det jo være, at det ville gå lidt bedre med de forreste også. Men der er selvfølgelig ikke lige så mange overskrifter i at tale defensive indkøb.

Særligt midtbanen forstår jeg ikke, at man har så travlt med. Jo måske en backup for Casemiro, men ellers. Modric, Kroos og Isco er sgu rimelig solide spillere. Selvfølgelig ville Hazard pynte på kanten, men skal man endelig snakke offensive spillere, så skal man da til at kigge på en ny 9´er.
JKC 09:45          
Tottenham har ikke råd til Bales løn, hvordan ville det ikke stille Kane og Ali.
keane10 09:52          
Bale tilbage i Spurs tror jeg slet ikke på, hans hyre i Real skulle være fuldstændig ekstrem.

Det kan vise sig at blive Real store udfordring at skille sig af med den evigt skadede waliser, der efterhånden også er oppe i årene. Tror ikke PL topklubberne står på spring, som de har gjort tidligere.
Stagger Lee 10:22          
Men der er selvfølgelig ikke lige så mange overskrifter i at tale defensive indkøb.

Nu er Reals eneste indkøb indtil videre jo en forsvarspiller, så det er de åbenbart ligeglade med.

Eriksen ville være et scoop på midtbanen, ligemeget hvem der køber ham.

Send Kroos videre sammen med Isco, Ceballos, Llorente, Marcelo og Diaz. Erstat dem med Eriksen, Hazard, Rabiot, Firpo og Jovic, så er Real klar til at kæmpe med om trofæerne igen til næste sæson.
KM2014 10:30          
MikkelV du lever i fortiden. De spiller du nævner har ikke været gode.
Asensio er jo overvurderet ligesom Isco.

Hverken Modric, Isco el Kroos har været gode, det har lige præcis gjort det svære for forsvaret, at ingen beskytter dem foran.
Mandag 22. april