LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mads D: Brøndby skal have internationalt snit

| Superligaen | 31 kommentarer
Graulund om Brøndby-bossens kritik efter ny skuffelse: Han siger det, alle vi andre tænker
Graulund: 'FCK er dygtige til det , BIF magter det ikke – Gider ham her overhovedet at være i BIF?'
Hjulmand til Brøndby? 'Hvis begge parter virkelig ville det, så havde de fundet ud af det'
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Se alle weekendens Superliga-mål her
Mads D: Brøndby skal have internationalt snit
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,17 3,85 3,05
Oddset 2,20 3,80 3,05

Brøndby skal have et internationalt snit, mener klubbens nye rådgiver Mads Davidsen, som senest har været teknisk direktør i Shanghai SIPG.

Brøndby har hyret Mads Davidsen som rådgiver, og den tidligere tekniske direktør i Shanghai SIPG skal hjælpe klubben med at udvikle den den sportslige organisation i klubben.

Det er en del af en større plan, som sportsdirektør Ebbe Sand har igangsat, og Mads Davidsen er begejstret over at være tilbage i Brøndby.

- Jeg glæder mig over at kunne bistå Brøndby IF med denne opgave og ser meget frem til samarbejdet, siger Mads Davisen til Brøndbys hjemmeside

- For Brøndby IF gælder det om at forløse klubbens store sportslige potentiale ved, at vi gennemgår og ser, hvor vi kan optimere processer og strukturer - både med Superliga-truppen og i hele Brøndby Masterclass - så alle arbejder i samme retning og med den samme vision og strategi foran sig.

- Jeg håber, at mit arbejde, netværk og erfaring fra udlandet kan hjælpe klubben yderligere fremad, så Brøndby IF kommer helt tilbage til toppen af dansk fodbold - og gerne med et internationalt snit, siger Mads Davisen.

Sportsdirektør Ebbe Sand fortæller, at Mads Davidsen i høj grad skal arbejde med den transition, der sker, når unge spillere fra Brøndby Masterclass rykker op i førsteholdstruppen.

Mads Davidsen har været i Kina i flere år, men bor nu i London, hvor han driver konsulentvirksomhed. Hans aftale med Brøndby løber til udgangen af januar 2020.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

30 kommentarer

wulffen 14:27          
Måske i første omgang skulle de bare have et nationalt snit.
MadsLeb 14:44          
Brøndby prøvede også at blødgøre den berømte overgang fra ungdoms- til seniorspiller under Zorniger, bl.a. ved at indføre samme spillestil hele vejen op igennem U-holdene til A-holdet.

Mads Davidsen er uden tvivl noget mere kompetent til at løse denne opgave, end dem der tidligere har forsøgt det samme i Brøndby. Jeg tillader mig dog at sætte spørgsmålstegn ved om hvorvidt at dette kommer for sent? Har Brøndbys u-hold samme tiltrækningskraft som tidligere?

Mange år uden de store pokaler, mange år hvor der ikke er ret mange unge spillere som er slået igennem eller har fået chancen, og mange år hvor man ikke har solgt spillere videre til store klubber.. Det må sætte sine spor i ungdomsrekrutteringen tænker jeg? Brøndby er vel næppe den mest sexede destination at være ungdomsspiller mere
SotD 15:11          
Jeg tror afgjort at Brøndbys talentafdeling fortsat har stor tiltrækningskraft. Som ung kan man se, at der vitterligt ikke er langt fra ungdomsafdelingen til en noget større adresse. Det kan man jo også se på det nuværende landshold.
Nandeyanen 15:20          
Ungdomsrekruttering handler også meget om de samarbejdsklubber en stor klub har med andre klubber. FCK har i hvertfald nydt godt at talenter fra min ungdomsklub B93. Vi har som spillere i B93 nydt godt af gratis FCK billetter og tilbud om at blive bold drenge osv. Jeg tænker det er nemmere at vælge akademiet af den klub du er fan af hvis talentet rækker.

Jeg kender ikke meget til BIFs måde, men jeg tænker da de også bruger samarbejdsklubber til rekruttering og andre metoder til at få børn til at blive fan af BIF. Så hvis de renoverer deres akademi tror jeg ikke de får problemer med at skaffe nok talentmasse
MadsLeb 15:23          
@SotD

Hvad kan man se på det nuværende landshold? Der er ikke ret mange tidligere Brøndbyspillere på holdet.. Jens Stryger Larsen?

AC fik aldrig en kamp for BIF, og ej heller Højbjerg (som desuden også har spillet ungdomsbold i FCK).

Esbjerg er bedre repræsenteret på det nuværende landshold end Brøndby er f.eks.
Diogenes 16:19          
Der er ikke ret mange tidligere Brøndbyspillere på holdet
Ronnow, Boilesen, AC, Hoejbjerg, Stryger, Durmisi, Vestergaard, Mike Jensen og Daniel Wass ville nok ogsaa vaere det hvis det ikke var for personligt fnidder.

Problemet er i hvert fald ikke at der ikke har vaeret store nok talenter i Broendbys raekker.
daddysalle 17:28          
Internationalt snit! Det har man sagt i 14 år uden mesterskaber. Hvordan hænger det sammen med 6.4, eller hvad er vi nået op på.
Tirsdag 21. maj