Luk

Mads Emil Madsen kom på tavlen i EL

| Europa League | 3 kommentarer

LASK vandt 3-1 over Ludogorets efter et mål af Mads Emil Madsen. Tottenham tog førstepladsen fra Antwerp i den anden kamp i gruppen med 2-0-sejr.

Østrigske LASK mødte torsdag Ludogorets i Europa League i en kamp, hvor de to hold ikke havde noget at spille om i gruppen.

Danske Mads Emil Madsen startede på midtbanen for de gæstende østrigere.

I slutningen af første halvleg brændte Thomas Goiginger et straffespark for LASK.

I anden halvleg kom Ludogorets i stedet i front, da Elvis Manu var på pletten til 1-0.

Ti minutter efter fik Philipp Wiesinger udlignet til 1-1 for LASK med et fint mål.

Fem minutter efter fik LASK endnu et straffespark, som Rene Renner omsatte til 2-1. Ludogorets' Alex Menezes blev vist ud i situationen.

Kort efter ville danske Mads Emil Madsen også lege med. Han headede et indlæg i nettet tæt under mål til slutresultatet 3-1.

Ny Kane-assist i Tottenham-sejr

I den anden kamp i gruppen tog Tottenham mod Antwerp i Europa League i en direkte duel om gruppens førsteplads, da begge hold allerede har sikret sig de to pladser videre i turneringen.

Tottenham sparede nøglespillere som Harry Kane og Heung-Min Son, der sad på bænken, mens danske Pierre-Emile Højbjerg var helt ude af truppen. 

I første halvleg var der et par gode chancer til Tottenham, men Giovani Lo Celso og Carlos Vinicius misbrugte deres muligheder.

Efter ti minutters spil i anden halvleg fik Gareth Bale chancen på et frispark. Bale bankede bolden mod hjørnet, men Antwerp-keeper, Alireza Beiranvand, reddede bolden på stolpen. Returen var Tottenhams Vinicius hurtigst over, og han bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Med 20 minutter tilbage i opgøret fik Harry Kane endnu en assist i sæsonen, da han spillede Lo Celso fri, som scorede til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Dermed tog Tottenham førstepladsen i gruppen trods en pause til flere profiler. Antwerp er videre på andenpladsen i gruppen.


Af Johannes Skjøth
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar