Luk

Mads Juel Andersen hjulpet af kendt ismand

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Barnsley - Huddersfield
Championship (04/12)
Oddset 2,70 3,20 2,60
bet365 2,70 3,20 2,62

Mads Juel Andersen er snart tilbage fra en skade i sin klub engelske klub Barnsley. En tilbagevenden der er hjulpet på vej af vejrtrækningsteknikker fra en kendt hollandsk coach.

Danske Mads Juel Andersen havde en kanon sidste sæson i den næstbedste engelske række, da han kom på årets hold i The Championship.

Denne sæson startede dog kedeligt, da Mads Juel løb ind i en knæskade i sæsonoptakten. En skade der har holdt den stærke midtstopper ude i de seneste tre måneder.

Nu er han dog på vej tilbage, og endda før end han var ventet.

- Jeg fik svar fra en ultralydsscanning i dag, som viste at mit ledbånd var helet, så der er kun lidt inflamation tilbage, hvilket er helt normalt. 

- Så det er gode nyheder, og jeg er glad, siger han til Barnleys hjemmeside.

Det er den 23-åriges første længere skadepause, hvilket normalt kan være en hård omgang mentalt, men danskeren har fundet en vejrtrækningsteknik, som hjælper ham meget.

- Det giver mig en masse ro, og det giver mig en masse klarhed at vågne op om morgenen og være mig selv, i stedet for bare at tage telefonen frem og kigge på alle andre.

- Jeg har gjort det i over et år nu. Jeg gjorde det før lockdownen og jeg har gjort det lige siden. Hvis jeg ikke gør det nu, så bliver jeg stresset og min søvn er værre, så det hjælper også på ens søvn.

Mads Juel Andersen har lært sine vejrtrækningsteknikker fra den hollandske coach Wim Hof, som er kendt for at kunne klare meget kolde temperaturer i lang tid ved hjælp af at kontrollere sin vejrtrækning. Deraf har han fået tilnavnet "The Iceman".

Mads Juel kommer heller ikke til at lægge sin rutine fra sig.

- Nu er jeg afhængig af det.

Den danske forsvarsspiller er savnet i Barnsley, der modsat sidste sæson, ligger nede i bunden af tabellen på en 22.-plads med blot én sejr efter 11 kampe.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 29. november
Søndag 28. november