Luk

Mads Juel Andersen og co. slog Norwich ud

| FA Cup | 0 kommentarer

Mads Juel Andersen og Barnsley er videre til næste runde af FA Cup'en, efter de lørdag slog Norwich med 1-0. Også Swansea er videre efter 5-1-sejr over Nottingham Forest. 

Der var en dansker på banen for begge mandskaber, da Barnsley og Mads Juel Andersen havde besøg af Norwich og Jacob Lungi Sørensen i 1/16-finalerne af FA Cup'en.

Hjemmeholdet havde besejret Tranmere i den seneste runde, mens gæsterne slog Coventry på deres vej til denne duel.

Barnsley kom bedst fra start i opgøret, hvor de indenfor de første ti minutter fik chancer til både Cauley Woodrow og Romal Palmer, der begge måtte se deres afslutninger reddet.

Det måtte Mads Juel Andersen også efter 21 minutters spil, da han fik muligheden for at bringe Barnsley i front.

Et tidligt indlæg fandt den forholdsvist frie dansker, der dog ikke fik ordentlig saft og kraft i hovedstødet, så Tim Krul i Norwich-målet kunne redde forholdsvist ubesværet.

Derfor sluttede det også uden scoringer efter de første 45 minutter.

Det blev der ændret på i det 56. minut, da Callum Brittain brød i gennem i højresiden for Barnsley.

Han sendte et indlæg til bageste stolpe, hvor Norwich-forsvaret leverede en sløj clearing til Callum Styles i venstre side af feltet.

Han fik tæmmet bolden, inden han drejede rundt om sig selv og sendte bolden fladt i nettet i modsatte side. 1-0 til Barnsley.

Få minutter efter kunne den føring også være blevet fordoblet, da en lang bold frem fandt Dominik Frieser i højre side af banen.

Han headede den første gang på tværs til en fri Cauley Woodrow, der dog sparkede et stort hul i luften i stedet for at sende den i nettet.

Det blev dog ikke til flere scoringer i opgøret, hvorfor Mads Juel Andersen og co. er klar til næste runde, hvor vinderen af Chelsea mod Luton venter. 

Andetsteds spillede Swansea sig komfortabelt videre, da de slog Nottingham Forest med 5-1. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 4. marts