Luk

Mads Nielsen assisterede i Alba-show i Norge

| 1. Division | 0 kommentarer

Mads Nielsen og Fredrikstad rykker tættere på oprykningspladserne i den næstbedste norske række med en 6-2-sejr ude over Start. Nielsen lagde op til tredje mål og spiller fuld tid.

Start tog hjemme imod Fredrikstad i den næstbedste norske liga, som havde danske Mads Nielsen med i midterforsvaret.

Det var et opgør mellem top og bund, da hjemmeholdet lå et par point over stregen, og udeholdet med en sejr kunne lægge sig tæt på holdene i top tre.

Kampen startede med lyn og torden og en 1-0-føring til hjemmeholdet inden fem minutters spil.

Det svarede OBOS-ligaens nummer fire dog hurtigt tilbage på bare et par minutter senere ved Riki Alba, og så var den norske kantspiller ligesom i gang.

Efter hans 1-1-mål leverede Alba nemlig et mål yderligere, inden Starts Eman Markovic scorede på riposten fra sit eget brændte straffespark.

Men så var Alba på pletten nok engang for at fuldende sit hattrick, inden vi nåede frem til pausen. Danske Mads Nielsen assisterede her Albas tredje mål.

3-2 til Nielsen og co., men inden pausen skulle det også blive 4-2 på et selvmål, og så var det ellers tid til pause efter en yderst begivenhedsrig første halvleg.

Anden halvleg kunne ikke overraskende leve helt op til første, men det var dog ikke begivenhedsløst af den grund.

Fredrikstad kom nemlig på både 5- og 6-2 i anden halvleg, og så var den kamp ligesom lukket og slukket.

Med sejren rykker udebaneholdet op på 38 point i tabellen, hvor de kun har tre point op til Aalesund, som ligger nummer to på den første af de to direkte oprykningspladser.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 21. oktober