LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Mads Nielsen rykker til Fredrikstad

| 2. Division | 0 kommentarer
Mads Nielsen rykker til Fredrikstad
Foto: Fredrikstad FK
Mads Nielsen har skrevet under på en to-årig kontrakt med norske Fredrikstad. Midtstopperen ville gerne være en del af klubbens spændende projekt.

Den 23-årige danske midtstopper Mads Nielsen er ny mand i den norske klub Fredrikstad. Her han forsvarsspilleren skrevet under på en to-årig kontrakt.

Nielsen har spillet de seneste to sæsoner i Sandnes Ulf, som spillede med om oprykning til Eliteserien, men ikke lykkedes med det. Nu bliver Mads Nielsen en vigtig byggesten i Fredrikstads projekt.

- Det nye projekt de har gang i her i Fredrikstad, tiltalte mig rigtig meget. Der er kommet ny træner og er et rigtig professionelt miljø. Det havde jeg lyst til at være en del af, siger Nielsen til bold.dk.

- De kontaktede mig allerede i starten af december første gang. Der holdt jeg dem lidt hen, men i de seneste to-tre uger har jeg snakket rigtig meget med dem og nu er vi så blevet enige om en to-årig kontrakt.

Fredrikstad er rykket ned i den tredjebedste norske række, som hedder 2. Division, men klubbens projekt går ud på at komme tilbage i Eliteserien og det projekt ville Mads Nielsen gerne være en del af.

- Planen er, at jeg skal være en af de spillere, der går forrest og at jeg skal være en af lederne på banen og uden for banen.

- Klubben rykkede ned i 2. division og projektet skal på et tidspunkt gerne ende ud i at Fredrikstad som fodboldklub skal tilbage hvor de hører hjemme i den bedste række. Det er en stor klub og hører til i den bedste norske række.

Mads Nielsen var i Brøndbys ungdomsafdeling og seniortrup, inden han rykkede til Valur. Derfra var han også forbi Brønshøj. I sommeren 2015 rykkede han til Norge, hvor han har været siden hos henholdsvis Nest-Sotra, Sandnes Ulf og altså nu Fredrikstad.

bold@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. januar