LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mads Valentin: FCM ikke aktuel denne gang

| Superligaen | 12 kommentarer
FCK's ballademagere udsætter Joachim Boldsen for mobberi - se ham blive badet i øl og hånet for sin håndboldbaggrund
'Han er måske den vigtigste spiller i FCK's historie' - Ståle og Kvist udviser enorm respekt for hinanden i hudløst ærligt interview
FC København er mestre efter en suveræn sæson - her kan du gense deres pokalløft og guldfest
FC Nordsjælland lægger en dæmper på guldfest med sejr i Parken - sa alle målene fra opgøret her
Robert Skov gør det umulige - løber fra FCN-defensiven fra midterlinjen, og slår 21 år gammel målrekord
Mads Valentin: FCM ikke aktuel denne gang
Foto: Getty Images

FC Midtjylland gik i januar efter Mads Valentin, men når backen efter planen forlader FC Nordsjælland denne sommer, sigter han mod udlandet.

Når FC Nordsjælland starter den nye sæson op om nogle uger, bliver det med stor sandsynlighed uden Mads Valentin i klubben.

Venstrebacken har ikke lagt skjul på, at han gerne vil prøve noget nyt efter denne sæson, og han forklarer, at klubben er klar til at lytte til tilbud. 

- Jeg har talt med klubben, og vi er enige om, at der skal ske noget nyt denne sommer, og det er det rigtige tidspunkt for os begge, siger Valentin til bold.dk.

- Jeg har brug for nogle nye rammer, og jeg har talt med både CV og Flemming (Pedersen, red.), og de er også enige om, at der skal ske noget nu.

Mads Valentin blev i januar meldt tæt på et skifte til FC Midtjylland, men det blev ikke til noget.

FCN-backen bekræfter, at der var bud fra Herning, men hvis det denne sommer bliver til et skifte, vil han gerne finde en klub uden for Danmark.

- Udlandet er helt klart min førsteprioritet. Jeg trænger til at prøve noget helt andet og blive udfordret på en anden måde i en større liga end Superligaen.

- Det er rigtigt, at FCM var ude med et tilbud i januar, men der var nogle ting, der spillede ind på det tidspunkt, så det blev ikke til noget. Jeg ville ellers gerne til et sted, hvor der bliver spillet på græs, da jeg havde problemer med anklen, og jeg derfor frygtede, at jeg ville ryge ind og ud af holdet i foråret, hvis jeg spillede på kunstgræs.

- Jeg havde ikke noget konkret fra udlandet på det tidspunkt, og FCM's plan for mig lød fint, så vi gik efter det, men nu er der fuld fokus på udlandet.

Forventer du, der falder noget på plads før eller efter slutrunden?

- Vi arbejder på at få noget på plads inden EM, så der er ro på, og jeg ved, hvad der skal ske bagefter slutrunden.

- Om det sker eller ej, ved jeg ikke, og det er noget tid siden, jeg har hørt fra min agent, men jeg ved, der arbejdes på det. Sker det ikke inden EM, må jeg spille godt under slutrunden og se, om der så ikke sker noget.

22-årige Valentin, som har spillet 88 Superliga-kampe for FCN, har ikke umiddelbart nogle præferencer for, i hvilket land karrieren skal fortsætte.

- Jeg har tidligere tænkt, at jeg gerne ville til Tyskland, England eller Spanien. Der var interesse fra Bournemouth på et tidspunkt, så der blev jeg lidt lun på England, men lige nu er jeg åben for det meste.

- Holland og Belgien er også spændende, og man ser jo også på en spiller som Joakim Mæhle, at et skifte til belgisk fodbold også kan være det helt rigtige skridt, siger Valentin til bold.dk.

Mads Valentin har kontrakt med FCN til sommeren 2020.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

Neigaard 17:18          
Afsted til udlandet med ham, og FCM kan hente ham til spot pris om et år.
jijbcn 17:29          
Hvorfor hedder han ikke Mini længere?
Det er stadig ham, er det ikke?
Barney 17:32          
For at hylde sin bedstefar
FC Nordsjælland 17:53          
Hvorfor hedder han ikke Mini længere?
Det er stadig ham, er det ikke?
https://fcn.dk/2018/11/mini-bliver-til-valentin/

Der er så dem der er begyndt at kalde ham Valentini - som en sammenskrivning af Mini og Valentin. Valentini betyder iøvrigt "Lille Valentin".

Jeg havde personlig gættet på, at man ville vente til efter U-21 Em og satse på at han spillede godt der. Han er dog måske knap så sikker på en startplads som for ½ års tid siden, så måske vil man sælge ham allerede nu. Jeg tror dog ikke det bliver før efter U-21 EM.
jijbcn 18:26          
Tak for svar (Y)
Jesper1977 18:39          
Så FCN spillerne er altså heller ik selv kun begejstrede over deres kunstgræs..
Holluf1980 18:56          
Han kommer jo ikke til at spille premier League nu, afsted til Holland, Sverige eller Polen hvor der er spilletid
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni