Luk

Mads Valentin med ny plads: Mere på bolden

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Augsburg - Bielefeld
Bundesliga (17/10)
Oddset 2,15 3,30 3,55
bet365 2,05 3,20 3,80

Mads Valentin Pedersen kan øjne mere spilletid hos FC Augsburg, hvor han i de seneste kampe har spillet på den centrale midtbane, og det passer danskeren godt.

Mads Valentin Pedersens eventyr i tysk fodbold har ikke budt på liv og glade dage, siden han tilbage i 2019 skiftede fra FC Nordsjælland til FC Augsburg i Bundesligaen.

Her er det blot blevet til 21 kampe og et lejeophold hos FC Zürich, men venstrebacken har måske udsigt til mere spilletid i denne sæson.

Det er nemlig blevet til indhop i de tre første Bundesliga-kampe, hvor man har set Pedersen i en anden rolle. Han er nemlig blevet brugt på den centrale midtbane, og det er ikke nogen dårlig ide.

Det fortæller danskeren til Augsburger Allgemeinen ifølge Kicker.

- Jeg vil altid have bolden, og jeg får mere kontakt med bolden på midtbanen end på kanten. Jeg spiller der, hvor træneren sætter mig til at spille, udtaler Mads Valentin Pedersen.

Augsburg er tyndt besat på den centrale midtbane, og derfor mener Kicker, at danskeren i den nærmeste tid kan komme til at få langt mere spilletid, end hvad det tidligere har været tilfældet.

25-årige Mads Valentin Pedersen har fortsat kontrakt med FC Augsburg frem til sommeren 2024.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

bruger 189768 21:54          
We love you MV
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober