LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mæhle-assist i seksmålsdeler

| 1. Division A | 8 kommentarer
Mæhle-assist i seksmålsdeler
Foto: Getty Images
Joakim Mæhle fik sin officielle debut i Belgien, da han og Genk her til aften spillede 3-3 med Waasland-Beveren. Danskeren lagde op til hjemmeholdets andet mål.

Den tidligere AaB-spiller Joakim Mæhle kom ind ved stillingen 2-0 til gæsterne fra Waasland-Beveren, men med danskeren på banen scorede Genk tre gange i de sidste tyve minutter og var kort foran 3-2, inden en overtidsscoring lukkede kampen til 3-3.

Mæhle havde sågar en hovedrolle i Genks comeback, da han efter godt et kvarter på banen spillede Mbwana Samata fri, så afrikaneren kunne udligne til 2-2. To minutter efter var comebacket fuldendt, da stortalentet Siebe Schrijvers scorede til 3-2.

Vanvidskampen havde dog et mål mere i sig, da Zinho Gano i to minutters tillægstid bragtebalance i regnskabet til slutresultatet 3-3.

Zulte Waregem, der havde Brian Hamalainen med i samtlige 90 minutter, vandt med hele 5-0 i Eupen og topper dermed rækken efter lørdagens kampe.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

8 kommentarer

MesutCazorla 22:20          
Mæhle havde sågar en hovedrolle i Genks comeback, da han efter godt et kvarter på banen spillede Mbwana Samata fri, så afrikaneren kunne udligne til 2-2.

Jeg bliver træt, når jeg læser formuleringer som denne. Ville man eksempelvis nogensinde skrive, at europæeren Theo Walcott scorede to mål for Arsenal idag? Hvorfor ikke bruge to sekunder mere på at finde ud af, at han er fra Tanzania?
bruger 139355 22:34          
Godt jokke!!
TeddyDelicious69 23:04          
@Mesut

Af alle ting i denne verden, vil du brokke dig over det her?

OMFG
MesutCazorla 23:15          
@TeddyDelicious69

Af alle ting i verden, vil du brokke dig over, at jeg synes fodboldsjournalister gerne må investere to sekunder mere i deres arbejde?

OMFG.
Jaws 23:37          
Forstår dig egentlig godt, Mesut. Men... Der er også skrevet artikler om Messi, hvor han kaldes sydamerikaner. Det er altid klædeligt med grundig journalistisk, og af principielle årsager er det fint at være opmærksom på. Men man kan også komme til at skade sin egen sag, hvis man råber op, så snart noget på nogen måde kan tolkes så relativt hårdt, som du gør her. Det skaber oftere en irriteret modreaktion i trods, end respekt for et potentielt validt synspunkt. For den gode sags skyld er det nok bedre at bruge krudtet på de grovere eksempler.
DJ-JOHN 02:26          
Efter min opfattelse, er der et mere grundlæggende problem i den formulering end manglende research. Der ligger jo en relativt stor magt i sproget - særligt i hverdagssprog der praktiseres herinde på bold.dk.

I fodboldjournalistikken er der en stor tendens til, at folk fra lande på det afrikanske kontinent over en bred kam kaldes for "afrikanere", mens det hører til sjældenhederne, at Messi kaldes "sydamerikaner", og ikke argentiner, eller Walcott kaldes "europæer", og ikke englænder.

Mediano gør det samme. Det var tydeligt i deres dækning af African Cup of Nations samt når de for eksempel omtaler FCMs talentudviklingsarbejde. Det er oftere reglen end undtagelsen, at ordet "afrikaner" anvendes i stedet for pågældendes egentlige nationalitet.

Det kan godt være, du vil betegne det som "at råbe op" eller en bagatel. Det er jeg uenig med dig i.

Det skyldes, at når "det lige ikke behandles lige" udgør det altid et problem, som man bør forsøge at ændre. Det samme gør sig gældende fsva. kvindefodbold. Dette betragtes af mange på dette forum som "kedeligt" fordi "kvinder ikke er lige så gode som mænd" eller begundet i lignende nonsens. Her vil jeg til gengæld rose Mediano for deres foreløbige dækning af EM.
Milanistar 08:37          
Jeg vidste ikke at bold.dk var blevet en hjemmeside for korrekturlæsning og lingvistiske analyser. Stop dog jer selv, for pokker.
Fedt at Mæhle gør sig gældende, håber han holder skruen i vandet og ikke er endnu én der valgte at tage til udlandet (må nok hellere præcisere det til Belgien for jer andres skyld) for tidligt.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april