Luk

Mæhle & co. knuste bundhold efter pausen

| Serie A | 1 kommentar

Med fire mål i anden halvleg kørte Joakim Mæhle og Atalanta Crotone over med 5-1 i Serie A.

Joakim Mæhle blev i weekendens sejr over Sampdoria noteret for en assist for Atalanta. Han fik muligheden for at føje flere til samlingen, da han startede i dagens opgør mod Crotone.

På forhånd var Atalanta udråbt som storfavoritter i hjemmekampen mod bundholdet, der skiftede træner tidligere på ugen efter det sjette nederlag i træk. Og der gik da heller ikke mere end 12 minutter før Atalanta kom i front.

Robin Gosens mødte et indlæg med pandebrasken midt i feltet og stangede Gian Piero Gaserinis mandskab i en tidlig føring.

Crotone svarede dog igen midt i halvlegen og scorede det første mål under Giovanni Stroppas ledelse. Den muskeløse angriber Simy opsnappede en bold i Atalanta-forsvaret og chippede den over målmanden og i nettet til 1-1.

Således opløftet kunne Crotone gå til pause med det ene point inden for rækkevidde, men de kom aldrig i nærheden af noget resultat.

I anden halvleg var Atalanta skarpe og blæste især i det første kvarter Crotone langt ud af banen.

José Palomino satte først et hjørnespark i kassen med venstreskøjten, efter at dødbolden fik lov at passere tværs gennem Crotones forsvar og hen til forsvarsspilleren.

Seks minutter senere var forsvarsspillet heller ikke noget at prale af, da en Crotone-forsvarer gled i det lille felt lige foran Luis Muriel, som uden problemer kunne sparke bolden i mål til 3-1.

Atalantas fjerde scoring blev hakket ind af Josip Ilicic, som fik god plads på kanten af feltet til at knalde bolden forbi en chanceløs Alex Cordaz i gæsternes mål til 4-1 efter en lille time.

Fem minutter før slutfløjtet lukkede og slukkede Alexei Miranchuk til cifrene 5-1 på endnu et hug udefra.

Med sejren er Atalanta på fjerdepladsen igen á point med Juventus som nummer tre.

I en af aftenens øvrige kampe kom ingen ringere end Kevin Lasagna på måltavlen. Han tog for sig af retterne med et enkelt mål i Veronas 3-0-sejr over Benevento.
 


Af Casper Baunsgaard
Mandag 12. april
Søndag 11. april