Luk

Mæhle hyldes før FCM: Stadig stor AaB-fan

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (24/07)
Oddset 2,75 3,50 2,50
bet365 2,75 3,40 2,50

Joakim Mæhle vil blive hyldet på Aalborg Portland Park før kampen mod FCM, og landsholdsspilleren glæder sig meget til gensynet.

Fra Joakim Mæhle i 2017 forlod AaB, er det kun gået en vej for den nu 24-årige back.

Først etablerede Mæhle sig som en profil i belgiske Genk, inden han i januar 2021 tog skridtet til Atalanta, og denne sommer fik han så sit helt store gennembrud på landsholdet med en fremragende EM-slutrunde for Danmark.

Siden skiftet til Belgien for fire år siden har Mæhle endnu ikke været tilbage på sin gamle hjemmebane i Aalborg, men det ændrer sig på lørdag.

Før kampen mod FC Midtjylland vil han nemlig blive hyldet, meddeler AaB, og hovedpersonen ser frem til gensynet.

- Det bliver fantastisk. Jeg glæder mig til at komme ind og først og fremmest se kampen og selvfølgelig også hilse på fansene. Jeg er stadigvæk stor AaB-fan den dag i dag og følger med og ser alle de kampe, jeg overhovedet kan.

- Det bliver rigtig dejligt at komme derind, for jeg har ikke været der, siden jeg tog til Belgien. Tiden har simpelthen ikke været til det, så jeg glæder mig utroligt meget til at komme tilbage på stadion, siger Mæhle til AaB TV.

Han tror på sine tidligere holdkammerater mod Midtjylland.

- Jeg synes godt, at AaB kan bygge videre på den fine præstation i Parken, der med lidt held havde givet tre point. Det er selvfølgelig et svært hold, de skal op imod, men jeg tænker, de sagtens kan nuppe de tre point, siger Mæhle med et smil.

AaB møder FCM klokken 18 på lørdag.


Af Martin Schmidt
Fredag 23. juli