Luk

Mæhle-løse Atalanta fik 2-2 mod Villarreal

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Villarreal - Atalanta 2-2
Champions League gruppe F
6' 0-1 Remo Freuler
39' 1-1 Manuel Trigueros
73' 2-1 Arnaut Danjuma
83' 2-2 Robin Gosens
84' 2-2 Francis Coquelin

Joakim Mæhle så hele kampen fra bænken, da Atalanta fik 2-2 med fra Villarreal i en ganske underholdende kamp med flere flotte mål.

I weekenden leverede Joakim Mæhle en uheldig kamp for Atalanta i nederlaget til Fiorentina, hvilket fik konsekvenser i deres Champions League-premiere.

Danskeren måtte nemlig tage plads på bænken, da italienerne gæstede Europa League-mestrene fra Villarreal.

Den svage start for Atalanta i Serie A virkede til at være glemt fra kampens start. 

Efter seks minutter blev bolden lagt ind til den brølstærke Duvan Zapata, som lagde af til Remo Freuler, der bankede gæsterne foran med 1-0.

Atalanta spillede sig til flere store chancer i første halvleg, men da de ikke blev udnyttet, kom Den Gule Ubåd tilbage i kampen.

Villarreal kombinerede flot over højrekanten, og tæt under kassen bragte rutinerede Manu Trigueros balance i regnskabet til 1-1.

Efter pausen bragede Zapata et hovedstød på stolpen, men Villarreal viste klassen med 15 minutter igen.

Atalanta blev fanget i en af deres egne fælder – det høje genpres. Bolden endte for fødderne af nyindkøbte Arnaut Danjuma, som flugtede bolden i kassen til 2-1 for hjemmeholdet.

I løbet af anden halvleg foretog Gian Gasperini flere udskiftninger, men Mæhle var ikke blandt nogen af dem.

Til gengæld kom Mæhle-konkurrenten Robin Gosens på tavlen kort før tid. 

Italienerne kombinerede sig flot igennem forsvaret, og tæt under mål scorede Gosens til 2-2. Kort efter blev Francis Coqulin udvist med sit andet gule, og nu lå det til Atalanta.

Atalanta fik ikke udnyttet overtallet trods et stort pres, og dermed startede begge hold med et point hver i dette års Champions League.

Resultatet betyder, at sensationen fra Young Boys nu fører gruppe F efter sejren over Manchester United.


 


 


Af Theis Fischer Brandt

6 kommentarer

Mangdal85 23:11          
Mon ikke bare han blev sparet. Ellers ville det være underligt at smide en af sine bedste spillere på bænken
DaveEricGrohl 23:14          
Mjah, jeg synes ikke han bliver sat i nok situationer, hvor han kan gøre brug af sine offensive kvaliteter, når jeg har set dem. Men mon ikke Gasperini er på sagen
grumblesnake 01:04          
"Mon ikke bare han blev sparet. Ellers ville det være underligt at smide en af sine bedste spillere på bænken"

Gasparini er meget konsekvent hvis man ikke leverer, så det tror jeg ikke nødvendigvis.

Der skal dog ikke være tvivl om at de gerne vil have overføre succesen fra landsholdet, hvilket uden tvivl var årsagen til at at han spillede på Gosens plads sidst.
Det kan være at Hjulmand skal en tur forbi med lidt rådgivning.
Kuddi29 08:28          
Kom væk Mæhle. Først udskiftningen i weekenden og nu pladsen på bænken..... Ser ud til at det er, ligesom sidste sæsson, svingende med tilliden og hvilken plads han skal spille. Ved at nogle vil argumentere for at det er vel tidligt nok at konkludere. Men er jeg helt væk når jeg ikke mener Atalanta / italiensk fodbold er det optimale for Mæhle? Der er noget italiensk tradition med en stram defensiv, kontra Atalantas tilgang til spillet, der gør at backs/kanterne kommer tit står med sorteper, når de offensive kræfter svigter i genpres/returløb. Jeg havde svært ved at se hvorfor Mæhle skulle skiftes ud i weekenden.
RaSMuS. 08:38          
@Kuddi
Der er noget italiensk tradition med en stram defensiv, kontra Atalantas tilgang til spillet, der gør at backs/kanterne kommer tit står med sorteper, når de offensive kræfter svigter i genpres/returløb.
Hvad mener du med det her?
Aarhus-Zapp 11:02          
Vil umiddelbart mene, at Atalanta er en kongeklub for en spiller som Mæhle. Gasparini som vil spille offensiv og kontrollerende fodbold, og et hold der scorer bunker af mål. Hvis han bliver bænket vedvarende, så skal han self komme videre, men ellers er det en fed klub at være i for ham.
Lørdag 25. september