Luk

Mæhle og Atalanta delte med Stryger og co.

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Udinese - Atalanta 1-1
Serie A
1' 1-0 Roberto Pereyra
44' 1-1 Luis Muriel

Der var to danskere i startopstillingerne, da Jens Stryger Larsen og Joakim Mæhle var med fra start i opgøret, hvor Udinese og Atalanta spillede 1-1 i Serie A. 

Onsdag eftermiddag var der danskermøde i Serie A. Udinese havde på hjemmebane Jens Stryger Larsen med fra start, da de mødte Atalanta, som også havde en dansker klar fra start.

Det var nemlig første gang, at nyindkøbet Joakim Mæhle startede inde i en Serie A-kamp for Atalanta, efter han kom til klubben omkring nytår. Mæhle fik for nylig en fuld kamp i Coppa Italia.

Udinese fik en drømmestart på opgøret med en scoring efter 24 sekunder, fordi Atalanta slet ikke var klar fra start. Derfor kunne Roberto Pereyra drive bolden frem på kanten og med en træk ind i banen, satte argentineren bolden i kassen til 1-0.

Efter 35 minmutter var Mæhle uhyre tæt på at score sit første mål i Atalanta, da bolden blev lagt til venstre i feltet. 

Mæhle kom stormende og trykkede af på en hoppende bold, og den danske landsholdsback ramte den strålende, men uheldigvis redede Musso flot i Udinese-målet og skubbede bolden til hjørne.

Inden pausen fik Atalanta dog udlignet, da colombianske Luis Muriel fik bolden foran feltet. Ganske umarkeret kunne han drible langt ind i Udineses felt, og tæt under mål sparkede han så Atalanta på 1-1, hvilket holdt til pausen.

Efter 70 minutter var Mæhle tæt på en assist, da han lagde et fremragende indlæg ind til Gabriel Romero, som headede tæt forbi den ene stolpe.

Kort før tid lagde Stryger et godt indlæg, som Marvin Zeegelaar kom først på, men målet blev dog annulleret for et frispark.

Atalanta pressede på i opgørets slutning, hvor Mæhle havde flere gode aktioner. 

Som mange gange før i denne sæson så manglede de dog lige det sidste, og derfor endte kampen 1-1, mens Mæhle dog gjorde en rigtig fin figur for Atalanta.

 


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 4. marts