LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mæhle og co. nedlagde Thorups tropper

| 1. Division A | 2 kommentarer
Mæhle og co. nedlagde Thorups tropper
Foto: KRC Genk

Joakim Mæhle og Genk vandt 1-0 over Gent og tog et nyt skridt mod mesterskabet i Jupiler League. Marcus Ingvartsen sad på bænken for gæsterne.

Jess Thorups Gent skulle lørdag aften forsøge at stikke en kæp i hjulet hos Genks mesterskabsdrømme

Før kampen havde Genk seks point ned til Club Brugge på andenpladsen, og med fem kampe igen ville en sejr lune godt hos den belgiske klub.

Gent lå før kampen nederest i mesterskabsspillet i Jupiler League med syv point op til de Europa-givende pladser. Den danske cheftræner ville derfor også gerne have en sejr i lørdagens opgør.

Værterne havde den tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Sørloth med fra start, mens danske Joakim Mæhle startede for gæsterne, som også havde Marcus Ingvartsen på bænken hele kampen.

Det var en lige første halvleg, hvor hjemmeholdet sad mest på bolden, men chancerne fordelte sig meget lige. Kort før pausen troede Genk dog, at de havde kurs mod mesterskabet.

Junya Ito erobrede bolden midt på banen og løb en halv banelængde, inden han tørrede både forsvar og målmand og sendte bolden i mål. Dommeren tog dog et kig på VAR-skærmen og vurderede, at japaneren begik frispark, da han erobrede bolden.

Ti minutter efter pausen kunne VAR dog ikke redde Thorups tropper, da bolden igen lå i Gent-målet. Leandro Trossard modtog bolden på kanten af feltet og krøllede føringsmålet op i hjørnet.

Mere blev der ikke scoret i kampen, som Genk derfor vandt 1-0. Klubben har nu ni point ned til Club Brugge, der stadig mangler at spille i runden. Mæhle fik fuld tid og modtog et gult kort med 20 minutter igen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

2 kommentarer

AmunRe1985 22:39          
Der er ikke meget krudt i Thorup.
Ljatifi 23:00          
Super af gået af Genk. Bliver spændende at følge transfervinduet til sommer med AaB briller. Der skulle efter sigende være en heftig videresalgsklausul på Mæhle.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj