Luk

Mæhle: Overrasket over svær retur til Atalanta

| Serie A | 10 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Cagliari
Serie A (06/02)
Oddset 1,25 6,10 10,50
bet365 1,25 6,00 10,00

Joakim Mæhle er overrasket over, hvor svært det har været for ham at komme tilbage til Atalanta denne sæson, hvor han også har haft problemer med spilletiden.

Joakim Mæhle havde en forrygende slutrunde til sommerens EM, hvor han ikke bare var en af Danmarks bedste spillere undervejs – men også en af turneringens med flere forrygende præstationer.

Sidan da er det blevet hverdag igen, og Mæhle er ligesom de andre danske EM-helte vendt tilbage til klubfodbolden, som for hans vedkommende foregår i italienske Atalanta.

Men her har det været svært for den danske wingback at vænne sig til normalen igen i en periode, hvor han har siddet en del på bænken i sæsonstarten, og det overrasker ham, at han har haft så svært ved at komme tilbage. Det udtaler han i et interview med B.T.

- Det er kommet bag på mig, hvor svært det var at komme tilbage. Der var så stor en eufori omkring landsholdet, at det var svært at komme tilbage til Italien. Så det var rigtig rart, da min familie og min kæreste kom herned. På det tidspunkt havde jeg ikke set dem i syv uger, siger Mæhle.

Mæhle har spillet i seks af Atalantas Serie A-kampe, samt Champions League-opgøret mod Young Boys i midtugen, da han afløste den skadede tysker Robin Gosens, som det tidligere lørdag blev meddelt er ude i op i mod to måneder.

Det kunne betyde mere spilletid i den nærmeste fremtid for den 24-årige danske forsvarsspiller, som da også tager sin situation i klubben med ophøjet ro. Han ved, at det er en del af gamet at sidde på bænken, og han mener at være stærk til at komme tilbage i sådanne situationer.

Det har da også nærmest kun gået opad i et år for Mæhle, så af den grund er han også ubekymret over sine omstændigheder.

Søndag spiller Atalanta på hjemmebane mod AC Milan i et tidligt topopgør i sæsonen, hvor Mæhle helt sikkert håber på at være med fra start.

Efter kampen er der så landsholdspause igen, hvor Mæhle nok er sikker starter i opgørene mod Moldova og Østrig.


Af Kristoffer Lind Pedersen

10 kommentarer

Frås 19:00          
Det er bekymrende, at Zappacosta kan komme ind og overtage en plads i systemet. Man må tro, at Gasperini har sovet under DKs kampe. Hvorfor benytter han ikke Mæhle på samme måde? Jeg ved, Mæhle ikke er verdens bedste defensive spiller, men helt ærligt, Zappacosta er en fucking alibispiller.
DaveEricGrohl 19:16          
Det ligner unægteligt at Gasperini er en stædig gammel mand, der ikke kan finde ud af at ændre et komma i sit system. Der burde være en masse klubber, der stadig er interesserede i Mæhle, efter det EM han fyrede af. Så jeg håber at Mæhle finder en klub, der vil give ham en mere offensiv og kreativ rolle. Jeg har en mindre drøm om at se Mæhle i Leeds i Bielsas system, han passer perfekt
Martinovic 20:37          
På hvilken plads?

På landsholdet er Mæhle wingback ligesom i Atalanta, hvor der er større krav til de offensive aktioner i stedet for de defensive. Han har ikke set helt god ud, men det kommer måske. Forhåbentligt efter landskampene.
hollie 21:13          
Han skal væk fra den klub. Han fortjener et bedre hold.
JesusChrist 22:45          
Det er et rigidt italiensk system Atalanta spiller i, hvor Mæhle er låst. Han skal væk og til en klub hvor han kan få noget offensivt frihed. Det samme med Damsinho iøvrigt
pagan 23:41          
Han har heller ikke spillet på samme niveau som til EM. Heller ikke i de seneste landskampe.
JesusChrist 03:12          
Tænker du på den kamp mod Skotland hvor han rundbarer forsvarskæden, og scorer til slutresultatet 2-0? Eller Mod Israel som vi lammetæver 5-0, hvor han er direkte involveret I ihvertfald ét af målene? Det kan selvfølgelig også være at du hentyder til 1-0 kampen mod Færøerne, hvor øboerne pakkede sig tilbage som de feje hunde de er, og hvor ingen af danskerne var specielt iøjnefaldende. Det er ihvertfald helt væk at sige at han ikke har spillet godt på landsholdet på det sidste, da det er tre kampe der er spillet siden EM
Fredag 28. januar