Luk

Mæhle strålede med mål og assist i storsejr

| Jupiler Pro League | 1 kommentar

Joakim Mæhle tog på ny en hovedrolle for Genk, der søndag aften slog Cercle Brugge med 5-2. Danskeren scorede selv til 1-0 efter 24 sekunder og assisterede til Genks andet mål. 

Den danske højreback er for alvor ved at få sit helt store gennembrud i Genk med mange flotte præstationer i både Europa League og i den belgiske liga. 

Søndag var Mæhle igen i startopstillingen for Genk i udekampen mod Cercle Brugge, og den tidligere AaB-back skulle bare bruge 24 sekunder på at bringe gæsterne foran. 

Et hurtigt angreb i venstre side endte med et indlæg, og da bolden sejlede hele vejen på tværs af feltet, dukkede Mæhle op bagerst i feltet og smaskede 1-0-målet i nettet. 

Hjemmeholdets Guevin Tormin reducerede efter godt en halv times spil, men kort før pausen var Mæhle igen involveret, da han sendte bolden ind til Leandro Trossard, der sendte bolden i mål til 2-1, og Mæhle noterede sig derfor for en assist. 

I anden halvleg kom Genk først på 3-1, og efterfølgende reducerede Cercle Brugge til 2-3, men i kampens afslutning scorede Leandro Trossard sit andet og tredje mål i kampen, og Genk vandt derfor en overbevisende 5-2-sejr. 

Joakim Mæhle spillede hele opgøret for Genk, der med sejren er på andenpladsen i Jupiler League med to point op til Club Brügge. Marcus Ingvartsen så hele kampen fra Genk-bænken. 


Af Martin Schmidt
Mandag 30. november
Søndag 29. november