Luk

Magnus Mattsson fik strålende SIF-comeback

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

VSK Aarhus - Holbæk
2. Division Gruppe 1 (26/09)
YouBet 1,62 3,80 4,35
bet365 1,66 3,80 4,33

Med Magnus Mattsson som dobbelt målscorer ekspederede Silkeborg Serie 2-mandskabet Restrup ud af Sydbank Pokalen med 5-0.

Efter halvandet års skadespause fik Magnus Matsson comeback for Silkeborg i eftermiddagens pokalkamp mod St. Restrup IF.

Hjemmeholdet hører dagligdags til i Serie 2, hvor de i weekenden tørner sammen med Birkelse. Og niveauforskellen var også til at se.

Efter blot otte minutter fejrede Mattsson sit comeback med 1-0-målet, og kort efter fordoblede Emil Holten Silkeborgs føring efter fikse kombinationer med Mattsson i målfeltet.

Så kunne man frygte for Restrups skæbne, men de bed tænderne sammen og holdt Silkeborg fra yderligere scoringer i resten af første halvleg.

Kort efter pausen tilkæmpede Magnus Mattsson sig et straffespark. Stortalentet valgte selv at eksekvere, men afslutningen tog overkanten af overliggeren, så værterne slap med skrækken.

Med tyve minutter igen tog Mattsson så revanche. Han trykkede tørt af fra kanten af feltet og smaskede bolden ned i målhjørnet til 3-0.

Så havde Silkeborg hul på bylden igen, og da ingen markerede Alexander Lind få minutter senere, headede den unge Silkeborg-angriber udeholdet på 4-0.

Lind sendte også gæsternes femte mål og sidste i rusen fra tæt hold med ti minutter igen.

Silkeborgs 5-0-sejr sikrer dem en plads i bowlen til 2. runde, som der trækkes lod til i morgen.

I aftenens anden kamp var Holbæk længe bagud mod Suså fra Serie 1, men på et sejrsmål i overtiden vandt divisionsmandskabet 2-1.


Af Casper Baunsgaard
Fredag 25. september