Luk

Maguire roser Liverpools forsvars-reserver

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester United 0-0
Premier League

Liverpool har masser af gode alternativer til midterforsvaret, siger Manchester United-anfører Harry Maguire, der er skuffet over, det ikke blev til tre point.

Manchester United havde et par store chancer i anden halvleg af kampen mod Liverpool, men det hele endte 0-0 efter 90 minutter i søndagens topbrag.

United-anfører Harry Maguire erkender, at det var en fastlåst affære, og han er skuffet over, det ikke blev til en sejr.

- De startede bedre end os, men i anden halvleg kom vi bedre med. Vi skabte de største chancer, og på en anden dag havde vi vundet, siger Maguire til Sky Sports.

- Det var en låst affære. To gode hold mødte hinanden. Vi skabte åbninger og havde to store chancer, de havde to gode redninger.

Liverpool stillede med Jordan Henderson og Fabinho i midterforsvaret på grund af skader, og Maguire roser vikarerne.

- Der er meget snak om, at Liverpool mangler deres to førstevalg i midterforsvaret, men de har haft en forrygende defensiv rekord siden de skader. De har masser af alternativer.

- Vi ville gerne have vundet. Man kunne se vores intentioner i anden halvleg, vi gik efter tre point. Vi er lidt skuffede, men det er et svært sted at spille, siger Maguire.

Manchester United har tre point ned til Liverpool.


Af Sara Margren

10 kommentarer

JB94 20:22          
"Vi gik efter de 3 point" - håber det er fejloversat - utd ville jo intet.
bruger 162968 20:24          
Hey, Lpool mangler altså deres TRE bedste midterforsvarere, så er det vel OK at holde nullet
Dave_Jiii 20:37          
JB94 hvad havde du forestillet dig. At United skulle presse med alle mand? Det ville da være en taktisk fuldstændig håbløs tilgang på Anfield. Liverpool stiller med 2 midtbanespillere i forsvaret og så vil du ikke gå efter at stå en anelse dybt og slå kontra. United lukkede fuldstændig ned for liverpools spil gennem midten og de skabte kun på indlæg som de er relativt harmløse på. Det var da en ganske udemærket taktisk tilgang af United og jo de gik efter sejren. De havde 2 gigant chancer som de desværre ikke scorede på, men at United ikke ville vinde er forkert.
JB94 20:45          
United spiller jo altid sådan mod top 6 hold? Det jo derfor de nærmest aldrig slår dem. Sidste kamp de vandt var mod Leicester sidste sæson, hvilket er 6 prl kampe mod klassiske top 6 hold siden.
De vinder aldrig noget på den måde, men okay utd fans er vel bare glade for at få lidt point. Selvom det bare er en bus.
miks 20:56          
Rashford får for lidt ud af det. Han smider stadig for bange bolde og muligheder væk til at være en spiller i den absolutte top. Over hypet spiller. Godt point af Liverpool. Dejligt at se Thiago styre, og Hendo slås for forsvaret. Det klæder ham.
7000 FCF 21:16          
JB94. Medmindre det giver ekstra point, at vinde over et top seks hold, kan det vel være lige meget, hvem man får pointene mod, bare man får flest.
JB94 08:02          
Forskellen er jo bare, at et hold som City slår både top 6 og bundhold. Det gjorde liverpool også de sidste to sæsoner - det er jo 6 points kampe tit mod topholdene. Du får ikke flest ved at tabe eller spille uafgjort så meget
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts