Luk

Mahrez før PSG: Må spille som mod Chelsea

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Club Brugge - Manchester City
Champions League gruppe A (19/10)
Oddset 10,50 6,00 1,27
bet365 11,00 6,00 1,25

Riyad Mahrez vurderer, at Manchester City bør spille, som de gjorde senest imod Chelsea, når de møder PSG på udebane i Champions League tirsdag aften.

Champions League vender tirsdag aften tilbage på programmet i bedste sendetid, og her er der stormøde i Gruppe A, når sidste års finalister fra Manchester City ramler ind i PSG.

City startede med en overbevisende 6-3-sejr i første runde på hjemmebane mod RB Leipzig, hvor PSG kom lidt mere haltende fra start på udebane mod Club Brügge med et 1-1-resultat.

Tirsdag har PSG dog hjemmebane, så det skal nok blive et yderst interessant opgør, når de to storklubber mødes.

Op til kampen har Citys højrekant Riyad Mahrez forholdt sig til den forestående kamp i et interview på klubbens hjemmeside, og han betoner her, at holdet skal prøve at overføre spillet fra seneste kamp mod Chelsea i Premier League til PSG-kampen.

- Selvfølgelig var det først og fremmest en god kamp for holdet og så også for mig, fordi jeg scorede. Men måden, vi spillede på, var allervigtigst – vi spillede med karakter og personlighed, siger Mahrez og fortsætter om tirsdagens kamp.

- Det er sådan, vi skal spille. Som vi gjorde mod Chelsea, sådan skal vi spille hele tiden. Vi skal spille alle kampe med personlighed og spille vores spil, påtvinge vores spil lige meget, hvor vi tager hen.

Weekendens 1-0-sejr over Chelsea var Mahrez tydeligvis godt tilfreds med, og derfor henviser han også til den kamp frem for klubbens seneste møde med PSG i sidste års Champions League-semifinaler, selvom det også gik godt dengang.

- Det er en anderledes kamp. Det er de samme hold mere eller mindre, men en anderledes kamp. Det var en semifinale uden tilskuere. Du tager det anderledes – semifinalerne er anderledes. Tirsdag er det fem måneder senere, og det er starten af sæsonen og gruppespillet.

Derfor mener Mahrez heller ikke, at det er givet, at de vinder denne gang, bare fordi de vandt senest.

Kampen mellem PSG og Manchester City starter tirsdag aften klokken 21.00.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober