Luk

Maigaard-assist i Martin Hansens debutsejr

| Eliteserien | 0 kommentarer
Maigaard-assist i Martin Hansens debutsejr
Foto: Strømsgodset

Martin Hansen fik debut for Strømsgodset og var med til at sikre bundholdet en hårdt tiltrængt sejr i Eliteserien mod Vålerenga. Mikkel Maigaard assisterede.

Strømsgodset er ved at udvikle sig til en danskerkoloni, og Eliteserien-mandskabet havde to danskere med i startopstillingen til søndagens opgør mod Vålerenga.

Den danske cheftræner, Henrik Pedersen, havde igen nyindkøbte Mikkel Maigaard med fra start, mens der var debut til Martin Hansen mellem stængerne.

Strømsgodset lå før kampen på sidstepladsen i den bedste norske række, og der ventede derfor en hård opgave mod et udehold, der var placeret som nummer fem.

Det var dog bundholdet, der kom i front kort før pausen. Et hjørnespark blev ikke clearet ordentligt. Det endte lige hos Lars Vilsvik, der fra kanten af feltet knaldede føringsmålet tørt i kassen.

Muhamed Keita kom på banen fra anden halvlegs start, og det skulle vise sig at være en god beslutning af den danske cheftræner. Efter fire minutter fik han bolden af Mikkel Maigaard og drev den frem, inden han fra kanten af feltet sendte bolden i mål via stolpen.

Gæsterne kom dog tilbage to minutter senere. Aron Donnum vendte rundt på kanten af feltet og trykkede mod mål. Martin Hansen fik hænderne på skuddet, men han kunne ikke holde det ude af målet.

Ti minutter senere blev det dog igen til en tomålsføring for hjemmetholdet, og for anden gang i kampen var Muhamed Keita manden bag målet. Han blev sendt alene igennem, hvor han gjorde det til 3-1.

Føringen på to mål holdt dog ikke mere end ni minutter. Et hjørnespark blev sendt i feltet, som Martin Hansen gik forkert af. Bolden endte i panden på Johan Bjørndal, der headede reduceringen i kassen.

Strømsgodset fik den hårdt tiltrængte 3-2-sejr kørt i hus. Danskerklubben ligger stadig sidst i Eliteserien, men har nu kun fire point op til den rigtige side af stregen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august