Luk

Maigaard kassede to i ny Raufoss-triumf

| 1. Division | 0 kommentarer
Maigaard kassede to i ny Raufoss-triumf
Foto: Raufoss Fotball

Mikkel Maigaard scorede to gange, da Raufoss besejrede Jerv 4-2 i den næstbedste norske række.

Mikkel Maigaard nyder i øjeblikket stor succes hos norske Raufoss, og søndag aften fik den danske midtbanespiller igen i hovedrollen, da klubben igen tog tre point i den næstbedste norske række.

Raufoss havde før kampen vundet fire af de seneste fem kampe, mens dagens modstander, Jerv, kom til opgøret med to nederlag i træk.

Danskerklubben var favoritter, og allerede efter et kvarters spil kunne værternes fans juble, da Mikkel Maigaard var på pletten og gjorde det til 1-0 efter et afrettet skud, som han i første omgang er blevet krediteret for.

Midtbanespilleren noterede sig for et gult kort mod slutningen af første halvleg, men efter 57 minutters spil var det igen for noget positivt, at han blev noteret i dommerens bog. 

Med sin anden scoring i kampen - og niende i sæsonen - gjorde han det nemlig til 3-0 på et straffespark, efter Oskar Johannes havde fordoblet føringen kort efter pausen.

Jerv formåede at komme tilbage i opgøret med to scoringer, da først Anthony Okachi og siden LUke Ferreira fandt netmaskerne.

Kort før tid lukkede Ryan Doghman dog kampen for Raufoss, der med sejren indtager tredjepladsen i den næstbedste norske række.

Andetsteds stod Daniel Arrochas Nest-Sotra og Morten Olsens Notodden over for hinanden. Begge danskere spillede fuld tid, men det var førstnævnte, der kunne juble, da han sammen med holdkammeraterne vandt 2-1.

Også Claes Kronberg og Sandnes kunne sætte tre point på kontoen med en 2-0-sejr over Ull/Kisa. Den danske kantspiller fik 87 minutter på banen i sejren, der holdet Sandnes på tiendepladsen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august