Luk

Maigaard-mål da Strømsgodset vandt bundbrag

| Eliteserien | 0 kommentarer
Maigaard-mål da Strømsgodset vandt bundbrag
Foto: Strømsgodset

Mikkel Maigaard scorede for Strømsgodset, da de søndag aften vandt 2-1 over Sarpsborg i den bedste norske række.

Danskerholdet Strømsgodset med Henrik Pedersen ved roret tog søndag aften imod Sarpsborg i den norske Eliteserien, hvor en sejr var et 'must', hvis hjemmeholdet ville hæve sig ud af bunddyndet.

Strømsgodset fik det gok i nødden, som et bundhold tit får, da Kristoffer Zachariassen lige efter pausen bragte Sarpsborg foran 1-0.

Danske Mikkel Maigaard udlignede dog efter en times spil, da et indlæg fik lov til at hoppe gennem feltet til den tidligere EfB- og Brabrand-spiller, der fra en position ved fjerneste stolpe kunne krølle 1-1-udligningen ind i det lange hjørne.

Efter udligningen blev Matti Nielsen skiftet ud for Sarpsborg, men få minutter senere slog Strømsgodset til igen, og det med et kanonmål.

En bold blev slået ind over, forlænget af en Sarpsborg-forsvarer, men nærmest på baglinjen et par meter fra mål helflugtede Lars Salvesen kuglen ind under overliggeren fra meget spids vinkel til 2-1.

Det endte 2-1 til Strømsgodset, der udover Maigaard og havde danske Martin Hansen på mål. Holdet kravler med de tre point forbi netop Sarpsborg og væk fra sidstepladsen i Eliteserien. 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 21. september
Fredag 20. september