Luk

Maigaard-træffer var ikke nok for Raufoss

| 1. Division | 0 kommentarer

Mikkel Maigaard nettede for tiende gang i sæsonen, da Raufoss tabte 1-2 mod KFUM Oslo i den næstbedste norske række.

Mikkel Maigaard startede søndag aften på banen for Raufoss, da han sammen med holdkammeraterne skulle forsøge at tage holdets fjerde sejr på stribe i den næstbedste norske række.

KFUM Oslo ville det dog anderledes, da de efter to nederlag i træk var opsatte på at komme tilbage på sejrssporet.

Hjemmeholdet startede også bedst, da Kristian Brix efter 21 minutter gjorde det til 1-0. Den føring holdt dog ikke mere end fire minutter, før Mikkel Maigaard fortsatte sin fornemme målstime.

Med tiende sæsonkasse gjorde han det efter 25 minutter til 1-1, og midtbanespilleren ligger med målet nummer to på topscorerlisten i den næstbedste norske række.

Scoringen var dog ikke nok til at give point. Værternes topscorer, Moses Mawa, var på plads med sin sæsonscoring nummer ti efter 88 minutter. Her sikrede han KFUM Oslo en sejr på 2-1.

Blandet danskerdag

Andetsteds måtte Daniel Arrocha se sig slået 2-0 af topholdet Aalesund sammen med resten af Nest-Sotra-holdkammeraterne. Danskeren spillede hele kampen i nederlaget.

Jacob Egeris spillede også hele kampen for Ham-Kam, der vandt 1-0 over Sandefjord, som før kampen indtog andenpladsen.

Mathias Wichmann var anfører for Jerv, der spillede 1-1 mod Steffen Ernemanns Sogndal. Ernemann spillede 79 minutter for gæsterne.

Notodden med Morten Olsen og Sandnes med Claes Kronberg stod også over for hinanden. Begge danskere spillede hele kampen, men det var sidstnævnte, der sammen med holdkammeraterne kunne juble over en sejr på hele 4-0.


Af Jonas Sand
Torsdag 28. oktober