Luk

Mainz-schweizer: Bo Svensson er fantastisk

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Bayern München - Mainz 05
Bundesliga (11/12)
Oddset 1,20 7,20 13,00
bet365 1,20 7,00 11,00

Silvan Widmer fortæller, at hans cheftræner i Mainz 05, Bo Svensson, er fantastisk, og at han altid formår at sætte holdet i den rette følelsesmæssige sindsstemning.

Det går godt for Bo Svensson i Mainz 05, som han sidste sæson reddede fra nedrykning og i år nærmere spiller med om de europæiske pladser som en øjeblikkelig otter i Bundesligaen med 18 point. 

Hans spillere er derfor heller ikke overraskende glade for den danske træner, som schweiziske Silvan Widmer kalder for fantastisk, fordi han er dygtig til at holde følelsesmæssige taler for holdet. 

- Bo er fantastisk, udtaler Widmer ifølge Kicker og uddyber, at den danske træner er dygtig til at sætte spillerne i den rette sindsstemning på de rigtige tidspunkter. 

- Han ved præcis, hvornår det skal være højt (i omklædningsrummet, red.). Efter Köln-kampen viste han os en enkelt scene, der ikke var god. Jeg gik derfra med følelsen af, at vi alle havde viljen til at gøre det bedre i fremtiden, sagde Widmer.

28-årige Widmer kom til Mainz i sommer fra Basel og har indtil videre bidraget med et mål og to assists oveni hans 12 kampe i Bundesligaen. 


Af Kristoffer Lind Pedersen

1 kommentar

svenneolotta 18:03          
For fanden FCK har sovet i timen her. Shit han virker lovende !
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december