Luk

Mainz sender Fischer til FCK med stikpille

| International | 24 kommentarer
Mainz sender Fischer til FCK med stikpille
Foto: Mainz

Infoboks

Union Berlin - Mainz 05
Bundesliga (27/05)
bet365 2,20 3,50 3,20
NordicBet 2,23 3,60 3,10
Oddset 2,20 3,60 3,15
YouBet 2,25 3,60 3,25

Viktor Fischer manglede tålmodighed og villighed til at gøre det bedste for klubben mere end antyder Mainz' sportsdirektør Rouven Schröder i sin afskedssalut til danskeren.

Mainz har solgt Viktor Fischer til FC København efter en periode, hvor danskeren ikke spillede meget for Bundesliga-holdet.

Tyskerne havde dog gerne beholdt 23-årige Fischer, og sportsdirektør Rouven Schröder sender offensivspilleren til København med en tydelig stikpille i bagagen.

- Vi har haft lange og intensive snakke med Viktor, og han udtrykte et meget klart ønske om, at han gerne ville gå en anden vej end vores, siger Fischer til Mainz' hjemmeside og tilføjer:

- Vi ville gerne have bygget videre på ham i Mainz, men en fundamental villighed til at tackle tingene med tålmodighed i holdets og klubbens tjeneste i alle henseender er en nødvendig forudsætning.

- Derfor har vi besluttet os for at tage endelig afsked, og vi ønsker Viktor alt det bedste i FC København.

Fischer bidrog med to mål i 12 kampe i sit halve år hos Mainz.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Mikael Blond

24 kommentarer

Jpp 10:16          
Det er vist ikke verdens største stikpille. Men fair nok. Jeg kan sådan set godt forstå, at han var utålmodig - han har spillet meget lidt i flere år. FInt at han går et skridt ned, for, forhåbentlig, at tage nogle flere frem senere.
Pegefingeren 10:16          
Mainz kan da sende alle de piller, som de vil.

Jeg synes, at Fischer har taget et rigtig klogt valg her. Han kommer til at spille på et hold, hvor han er stjernen. Han får bygget meget op omkring sig, og han kan få lidt særstatus i FCK.

Ydermere kan han få gang i karrieren, hvor forudsætningerne - ud fra min betragtning - er langt bedre i FCK end i Mainz for Victor Fischer.

Klogt valg af Fischer, godt køb af FCK.
Aussie 10:22          
Det lyder næsten som om sportsdirektøren troede at han havde købt en teenager der skulle udvikles over tid, fremfor en 23 årig der skal have spillet nogle kampe såfremt at potentialet skal udnyttes...

Med VM til sommer (og en sportsdirektør der øjensynligt kun anser dig som udviklingsspiller) er det da klart at Victor Fischer hellere vil videre...
maxbakketop 10:26          
Så skulle det hele vist være på plads for at Kusk kan flytte hjem til Aalborg.
steady 10:30          
Det er, i min verden, en ret stor stikpille. Specielt, når man tager spillerens historik in mente. Han er ikke sluttet positivt af fra en klub endnu, er han? AGF ville gerne have holdt på ham, Midtjylland ville gerne have han udviste lidt tålmodighed, Ajax var heller ikke en pæn skilsmisse osv.

Så når han vælger at sige, at det er spillerens manglende vilje til at sætte holdet forrest, så er det en besked til kommende arbejdsgivere.

Jeg har dog en god fidus til den her handel og ser et FCK med den her gode arrogance og selvsikkerhed være et godt match for Fischer.
Sir Alex F 10:31          
Hvis han blev i Mainz, så var det jo også et farvel til VM.

Så det er da klart at han gerne ville have fuld spilletid her og nu.

Fantastisk køb af FCK.
quaz 10:35          
Fischer har vel af naturlige årsager udtrykt bekymring for situationen i Mainz grundet VM, og Mainz har bedt om tålmodighed da VM selvfølgelig ikke vægter særlig højt hos dem. Mainz har ikke kunne love Fischer den mængde spilletid han skal bruge for at sikre en plads til VM, og derfor vælger han at søge nye græsgange.

Jeg synes ikke rigtig det er en stikpille, det er blot to parters interesser som ikke kan finde et kompromis.
Tirsdag 26. maj