Luk

Mainz tog sejren i vigtigt bundbrag

| Bundesliga | 0 kommentarer

Mainz vandt 2-1 mod Bundesliga-bundproppen Paderborn lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet brændte straffespark ti minutter før tid.

Der var vigtige point i bunden af Bundesligaen på spil, da Mainz lørdag eftermiddag var på besøg hos Paderborn. Begge hold havde fået en skidt start på sæsonen og skulle gerne sætte point på kontoen i kampen.

Hjemmeholdet lå før opgøret som ligaens absolutte bundprop med blot ét point efter sæsonens første seks kampe, mens Mainz kun havde sat point på kontoen, da klubben midt i september slog Hertha Berlin.

Gæsterne kom bedst fra start i bundopgøret, og efter otte minutter fandt de netmaskerne for første gang. 

Robin Quaison var manden med scoringen, da han blev sendt i dybden med en høj stikning og lagde bolden under målmanden og i kassen.

Føringen holdt dog ikke længe, og efter et kvarters spil blev der bragt balance i regnskabet. Ben Zolinski modtog bolden i feltet med ryggen til mål, hvor han vendte rundt og trillede udligningen i kassen.

Mainz var dog ikke færdige i første halvleg, og efter en halv times spil sørgede Daniel Brosinski for, at gæsterne igen kom foran, da han sendte et straffespark i kassen og gav en pauseføring på 2-1.

Stillingen holdt et godt stykke ind i anden halvleg, men hjemmeholdet fik ti minutter før tid en gylden chance for at udligne, da de fik straffespark for hånd på bolden-

Det skulle Jamilu Collins forsøge at udnytte, men det kunne han ikke. Fra ellevemeterpletten brændte han forsøget, og tættere på udligningen kom de ikke.

Mainz vandt opgøret 2-1 og satte tre vigtige point på kontoen i bunden af Bundesligaen, mens Paderborn fortsat er bundprop i rækken.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober