LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Maitland-Niles: Emerys stil passer mig godt

| Premier League | 2 kommentarer
Maitland-Niles: Emerys stil passer mig godt
Foto: Arsenal FC

Infoboks

Arsenal - Manchester United
FA Cup (25/01)
bet365 2,40 3,50 2,75
NordicBet 2,50 3,55 2,70
Oddset 2,40 3,40 2,65
Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement
20-årige Ainsley Maitland-Niles er meget tilfreds med kontraktforlængelsen med Arsenal, og han mener, at Unai Emerys stil passer ham godt. 

Arsenal og Ainsley Maitland-Niles forlængede tirsdag sit samarbejde, da den 20-årige englænder skrev under på en længerevarende kontrakt med klubben. 

Den alsidige englænder er lykkelig over forlængelsen med Arsenal, og han glæder sig til fremtiden med London-klubben. 

- Det føles fantastisk at vide, at jeg skal være en del af holdet, en stor del af holdet. Det betyder meget, at vi har fået en ny manager ind, og at Arsenal så binder mig med en ny kontrakt. Jeg er meget tilfreds, siger den 20-årige englænder til klubbens hjemmeside. 

Unai Emery er ny mand i spidsen for Arsenal fra den kommende sæson, og Maitland-Niles glæder sig til samarbejdet med den spanske manager. 

- Vi havde et lille møde, hvor han sagde, at han vil have alle sine spillere til at arbejde hårdt, og det er helt naturligt for mig, siger han og fortsætter. 

- Jeg tror, at stilen med at presse højt passer mig godt. Jeg har meget fart at give til holdet, så jeg kan presse op og vinde bolden tilbage så hurtigt som muligt, hvilket har stor betydning i fodbold, siger Maitland-Niles.

I den forgangne sæson har Maitland-Niles spillet 15 kampe i Premier League, mens han fik ni optrædener i Europa League for Arsenal.

Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 23. januar