Luk

Makienok-løse St. Pauli ydmyget i topkamp

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Darmstadt - St. Pauli 4-0
2. Bundesliga
6' 1-0 Phillip Tietz
29' 2-0 Braydon Manu
39' 3-0 Luca Pfeiffer
41' 4-0 Luca Pfeiffer

Darmstadt tog en knusende 4-0-sejr på hjemmebane over topholdet St. Pauli i 2. Bundesligaen. Derfor er Darmstadt også ny duks i tabellen.

Lørdag var der dømt topopgør i 2. Bundesligaen, da Darmstadt på hjemmebane tog imod topholdet fra St. Pauli, som var uden Simon Makienok i startopstillingen.

Det var danskeren set i bakspejlet imidlertid måske glad for, da topholdet fra St. Pauli blev skilt ad på alle leder og kanter i de første 45 minutter af kampen.

Efter en håndfuld minutter var det Phillip Tietz, som tæt under mål kunne gøre det til 1-0 til hjemmeholdet. Herefter fandt en dybdebold Braydon Manu, som sikkert scorede til 2-0 efter en halv time, og så hed det ellers Luca Pfeiffer to gange inden pausen.

Først scorede angriberen til 3-0, da han kom først inde i feltet på et par forlængelser fra et indkast, og så lukkede han også første halvleg af til 4-0 på et ægte angribermål, hvor han fulgte hurtigt op på en afslutning og headede bolden i netmaskerne.

4-0 til værterne efter første halvleg stod den, og det kom gæsterne sig aldrig over, som også undlod at skifte Makienok på banen i anden halvleg, men i stedet valgte at lukke af defensivt.

Slutresultatet blev derfor 4-0 til Darmstadt, som også vipper St. Pauli af pinden som etter i tabellen, der må tage til takke med en foreløbig andenplads i en efterhånden meget tæt topstrid i 2. Bundesligaen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar