Luk

Makienok lynede igen: Dansk duo bag point

| 2. Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Dynamo Dresden - Greuther Fürth 1-1
2. Bundesliga
14' 0-1 Daniel Keita-Ruel
54' 1-1 Simon Makienok

Brian Hamalainen assisterede, da indskiftede Simon Makienok sikrede Dynamo Dresden 1-1 mod Greuther Fürth.

Dynamo Dresden kæmper for sit liv i 2. Bundesligaen og havde et vist håb om point, da de tirsdag havde besøg af midterholdet Greuther Fürth, der stort set er reddet.

Brian Hamalainen startede inde, og Simon Makienok ude for værterne, og efter et kvarter måtte danskerne se gæsterne bringe sig foran, da Daniel Keita-Ruel pandede et indlæg i kassen.

Dynamo havde ikke alverden at byde ind med før pausen, og Makienok blev derfor smidt i spil fra anden halvlegs start, og det var en glimrende ide.

Efter 55 minutter smækkede Hamalainen et hjørnespark mod bageste område, hvor Makienok dukkede op og kraftfuldt stødte bolden over stregen.

Det var 29-årige Makienoks tredje træffer i seks kampe for Dresden, og hans anden pointgivende kasse inden for tre dage, efter han fornyligt sikrede en sen 3-2-sejr hos Wehen.

Makienok gjorde sit arbejde som targetman ved at holde godt i bolden, men Greuther Fürth havde flest muligheder i anden halvleg.

Kort før tid fik Makienok chancen for at blive den helt store helt, men danskeren sendte fra kort afstand et indlæg i sidenettet, og det sluttede 1-1. 

Dynamo har med remisen nu fem point til redning og to point op til playoff-pladsen, og danskerklubben har stadig en kamp mod topholdet Armenia Bielefeld i baghånden i forhold til rivalerne. 


Af Mikael Blond
Mandag 18. januar