Luk

Makienok og co. holder liv i håb med sen sejr

| 2. Bundesliga | 8 kommentarer

Dynamo Dresden vandt med 1-0 over Sandhausen på en overtidsscoring i 2. Bundesliga. Dermed holder mandskabet liv i håbet om overlevelse.

Dynamo Dresden havde kniven for struben inden søndagens opgør i Sandhausen i 2. Bundesliga. Der skulle tre point på kontoen, for at holdet ikke skulle være sikre på at rykke ned i 3. Bundesliga, da holdet mødte Sandhausen ude. 

Med fra start havde Dresden Simon Makienok, mens Brian Hamalainen sad på bænken.

Sandhausen havde derimod ikke det store at spille for, da mandskabet lå syv point fra en nedrykningsplayoffplads med to runder igen på en 12.-plads.

Første halvleg blev ganske chancerig, men kvaliteten manglede gevaldigt. Hele ti skud havde Dresden og ikke et eneste var inden for målrammen. Sandhausen var en anelse tættere på, men uden at det blev rigtig farligt. 

Stillingen var derfor 0-0 ved pausen.

Efter pausen jagtede Makienok og co. den afgørende scoring, der kunne holde liv i det spinkle håb om overlevelse i 2. Bundesliga. I modsætning til første halvleg var der sparsomt med chancer og en del boldflytteri. 

Efter 72 minutter blev Chris Lowe smidt ud for Dynamo Dresden, men alligevel skulle forløsningen komme for Dresden. Fem minutter før tid blev Erik Zenga smidt ud for Sandhausen for sit andet gule kort. 

I overtiden lykkedes det dog for Dynamo Dresden at sikre sig sejren, og det mål blev sat ind af Marco Hartmann, da han tæt under mål i de døende minutter kunne sende den i nettet.

Andetsteds var Jacob Rasmussen med fra start for Aue, da holdet mødte Hannover 96 med Martin Hansen på bænken. Det opgør endte med en 2-1-sejr til Aue. 

Et andet sted i Tyskland skulle Wehen vinde for at holde liv i håbet om at sikre sig en ny sæson i 2. Bundesliga endegyldigt. Holdet mødte Darmstadt hjemme med Dario Dumic fra start, og den kamp endte 3-1 til Darmstadt.

Jahn Regensburg var på besøg hos St. Pauli, og Andreas Albers startede kampen på bænken for Regensburg. Det opgør blev 1-1.


Af Anders Jensen

8 kommentarer

Polkagrisen 17:29          
Ja, de skal da "bare" lige hente 14 mål på Karlsruhe, så er den hjemme
Rasbak 17:39          
Ja, de skal da "bare" lige hente 14 mål på Karlsruhe, så er den hjemme
Den faldt jeg også over...
Så skal vi ikke bare konstatere at Dresden i praksis er nedrykket ?
fckmartin 17:49          
Så det er ikke indbyrdes opgør, der tæller?
Owngoal 17:54          
Det havde vel været relevant at skrive at Karlsruhe scorer 2 mål i slutningen af kampen for at redde det ene point og dermed sikrer sig en playoff kamp
Acheron 3 17:58          
Jeg er ret sikker på, at indbyrdes kampe aldrig har været taget i brug i 2. BL, eller 1. BL for den sags skyld. Så Dresden skal håbe på et stort Karlsruhe-nederlag mod Fürth i sidste spillerunde mens de selv deler en større lussing ud til Osnabrück.
44 20:37          
Dynamo Dresden har selv meldt ud, at håbet er slukket og næste sæson står på 3. Bundesliga bold.

Der bliver nogle fede opgør næste sæson, at se frem til som Dresden fan.
NJohansen 01:19          
Hahaha hvad så makienok? Så gjorde du dig selv til grin ligesom dengang du giftede dig med den der afdankede skøre b-kendis. Du bliver aldrig gulddreng eller andet end en bonderøv. Og hende din nye har jo knaldet med alle på nova. Du er simpelthen en Jonas Borring
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar