Luk

Mallorca og Villarreal delte i nulløsning

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Mallorca - Villarreal 0-0
La Liga

Mallorca og Villarreal mødtes søndag i den spanske La Liga, hvor de to hold spillede 0-0. Det var Villarreals fjerde uafgjorte kamp på stribe.

Mallorca havde fået en god start på sæsonen med syv point efter de første fire kampe i La Liga.

Søndag tog klubben imod Villarreal, som blot havde fået tre point, på hjemmebane.

Villarreal havde endnu ikke vundet i de første tre kampe af sæsonen, men havde omvendt heller ikke prøvet at tabe endnu.

Det lignede dog, at Villarreal-mandskabet var fast besluttet på at hente sæsonens første sejr mod Mallorca.

Første halvleg var da også i gæsternes favør fra start til slut, men selvom udeholdet var klart mest på bolden og havde flest forsøg på mål, så manglede skarpheden foran kassen.

Derfor kunne begge hold gå til pause med 0-0 på måltavlen.

I anden halvleg kom Mallorca bedre med, men som i første halvleg var der langt mellem chancerne til hjemmeholdet.

Da Villarreal samtidigt rykkede lidt længere tilbage på egen banehalvdel, så blev der også længere mellem mulighederne til udeholdet.

Tættest på en scoring var hjemmeholdet kort før tid, hvor Matthew Hoppe faktisk også fik sendt bolden i mål, men scoringen blev efterfølgende annulleret for offside.

Det lykkedes derfor hverken for Mallorca eller Villarreal at komme på tavlen i søndagens kamp, og begge hold måtte altså nøjes med ét point.

Pointet sender Mallorca op på syvendepladsen med otte point, mens Villarreal ligger nummer 14 med fire point efter fjerde uafgjorte kamp på stribe.


Af Krister Olsen
Tirsdag 30. november
Mandag 29. november