Luk

Mallorca ydmygede Celta Vigo i bundbrag

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Mallorca - Celta Vigo 5-1
La Liga
13' 1-0 Ante Budimir
27' 2-0 Juan Hernández
40' 3-0 Alejandro Pozo
50' 3-1 Iago Aspas
52' 4-1 Ante Budimir
60' 5-1 Salva Sevilla

Pione Sisto var ikke med, da Celta et ellers formstærkt Celta Vigo-mandskab tirsdag tabte med hele 1-5 til Mallorca, som dermed holder liv i håbet om overlevelse.

Det var La Ligas nummer 18 mod nummer 17, da Mallorca tirsdag tog imod Celta Vigo på den spanske ferieø.

Inden kampen var der otte point fra Mallorca op til Celta på den rigtige side af stregen, så der var stort pres på hjemmeholdet.

Det pres skulle Mallorca dog vise sig sagtens at kunne stå for.

Allerede efter 13 minutter gjorde kroatiske Ante Budimir det til 1-0 på et straffespark, og et kvarters tid senere blev det også 2-0 ved colombianske Cuncho.

Skidt blev værre for Celta Vigo med en håndfuld minutter til pause, da unge Alejandro Pozo øgede Mallorcas føring til 3-0, og så havde gæsterne et bjerg at bestige i anden halvleg.

Den mission startede fint, da Iago Aspas i det 50. minut omsatte et straffespark til 1-3, men Mallorca ville det anderledes.

Momenter senere gjorde Ante Budimir det nemlig til 4-1 med sit andet mål i kampen, og hvis kampen så ikke allerede var afgjort, blev den det efter en times spil.

Her sendte den rutinerede midtbanespiller Salva Sevilla bolden i nettet, og så var Mallorca foran med 5-1.

Celta formåede ikke at få pyntet på resultatet og må derfor tage hjem fra Mallorca med noget at tænke over.

Det store nederlag ændringer ikke på placeringerne, men Mallorca har nu blot fem point op til redning med fem kampe tilbage af La Liga.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 7. juli