Luk

Malmö-AC er 31 år: Jeg bliver bedre og bedre

| International | 1 kommentar

Infoboks

Zenit - Malmö FF
Champions League gruppe H (29/09)
Oddset 1,55 4,40 5,80
bet365 1,53 4,20 6,00

Malmö FF's Anders Christiansen fyldte denne sommer 31 år, men han føler fortsat, at han blot bliver bedre og bedre for hver sæson, der går. 

Anders Christiansen er anfører på et velsmurt Malmö FF-hold, der tirsdag aften får besøg af Juventus i Champions League. 

Over sommeren rundede den danske landsholdsspiller 31 år, men trods den fremskredne alder, så føler midtbanespilleren ikke selv, at karrieren går på hæld. 

Tværtimod så føler han, at han bliver bedre og bedre for hver sæson, der går. 

- Jeg fortsætter med at udvikle mig, og jeg tror, jeg kan blive bedre. Da jeg var 20 år og talte med nogle, der var over 30 år gamle, tænkte jeg, at de var gamle. Nu står jeg selv og er 31 år, og jeg føler mig bedre og bedre for hver sæson. Den her myte om, at man peaker som 28-årige, den er på vej ud, tror jeg. 

- Fodboldspillere træner på en anden måde og lever under andre omstændigheder, end man gjorde for 20 år siden. Man ser, at de bedste spillere også er 34, 35, 36 år som Cristiano Ronaldo og Zlatan, som jo bliver 40 år nu. Alderen er bare et tal. Det vigtigste er, hvordan kroppen reagerer. Jeg tror, at jeg kan blive bedre og bedre, siger Anders Christiansen til Fotbollskanalen. 

Han kom til Malmö i 2016 og har siden da spillet 175 kampe, hvor det er blevet til 50 scoringer og 36 assister ifølge Transfermarkt. 

Han har tidligere i karrieren været forbi Lyngby, FC Nordsjælland, Chievo og Gent. 


Af Andreas Roesen
Søndag 26. september