Luk

Malmö blev overrasket: Var forbandet stærke

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Helsinki - Malmö FF 2-2
Champions League Kvalifikation
1' 1-0 Miro Tenho
10' 1-1 Anders Christiansen
76' 1-2 Veljko Birmancevic
78' 2-2 Riku Riski

Malmö FF's Anel Ahmedhodzic blev overrasket over, hvor stærke HJK Helsinki var i tirsdagens opgør. Svenskerne formåede dog alligevel at gå videre i Champions League-kvalifikationen.

Malmö FF var tirsdag aften i kamp i Champions League-kvalifikationen, da de spillede 2-2 med finske HJK Helsinki og sikrede sig videre avancement med samlet 4-3.

Selvom svenskerne i perioder var i god kontrol, var det alligevel ved at blive spændende til sidst, da Helsinki udlignede til 2-2 med 12 minutter tilbage af kampen, og de  overraskede generelt Malmös Anel Ahmedhodzic.

Det fortæller han til fotbollskanalen efter kampen.

- Det var hårdt, men jeg havde en fornemmelse af, at vi ville fortsætte. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg føler bare, at vi har et så stærkt hold. Vi er de bedste i Sverige, og jeg følte bare, at vi ville fortsætte. 

- Men HJK er et godt hold. Jeg blev overrasket over, hvor gode de er. Især på kunstgræsbanen her er de forbandet stærke. Det er meget stærkt af os at komme her og komme videre, udtaler Anel Ahmedhodzic.

I næste runde bliver modstanden i den grad sværere for Jon Dahl Tomassons tropper, når de over to opgør skal forsøge at sende Rangers ud af kvalifikationen.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september