Luk

Malmö-boss: Vi fortjente at slå FCK

| Europa League | 9 kommentarer

Malmö FF’s cheftræner Uwe Rösler føler, at hans mandskab var bedre end FC København og fortjente sejren.

Malmö FF og FC København spillede torsdag aften 1-1, da de to hold mødtes i Sverige.

Hjemmeholdet kom bagud kort før pausen, men fik kæmpet sig tilbage og fik 1-1, men cheftræner Uwe Rösler mente, at Malmö også havde fortjent at vinde.

- Jeg kan ikke bede om mere fra spillerne, men vi kunne desværre ikke give vores tilhængere de tre point, som jeg synes, vi fortjente, siger Rösler.

- Vi nåede det høje niveau, vi viste i sidste sæson i Europa. Vi var gode på alle områder af banen.

- Efter min mening startede vi virkelig godt og pressede dem tilbage. Skaderne til Rieks og AC brød vores rytme, og så lukkede vi et mål ind kort før pausen.

- Det var et hårdt slag, for vi havde investeret hårdt, fik ikke scoret, men kom så bagud. Vi fik kæmpet os tilbage, og vi pressede dem helt tilbage igen i anden halvleg.

- Vi skabte ikke 50 chancer, men kom til nogle gode muligheder, når man ser på niveauet. Samtidig gav vi ikke dem mange chancer, og vores forsvar gjorde det virkelig godt.

Med et enkelt point for to kampe har Malmö ikke fået den bedste start, men Rösler tror på, at avancement stadig er muligt, når Malmö gæster FCK i december i sidste runde af gruppespillet.

- Gruppen er helt åben. Vi kan tage til Parken og hente et resultat, som vi også gjorde ude mod FCM. Det kan vi gøre igen, især hvis vi spiller på denne måde, siger Rösler.

Malmö står nu med et enkelt point for de første to kampe i Europa Leagues gruppe B. Lugano har også et point, mens både Dynamo Kiev og FC København har fire. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Tropico 23:40          
De havde vel 15 gode minutter i første halvleg, hvorefter FCK fuldstændig pillede dem ned. Så han første halvleg? Anden halvleg var vel en 55-45 i Malmøs favør.
fodbold_hjernen 23:42          
hvis de ramte deres høje europæiske niveau ser det sort for fodbolden. den kamp var piv ringe og ingen af holdene har noget at byde ind med på den lange bane
29 Corleone 23:42          
Ja det havde de nok fortjent, men fik den heldigvis ikke. Var ikke imponeret af nogle af de to skandinaviske hold. Der er stadig lang vej til resten af Europa. Föler at hold fra Östrig, Serbien, Kroatien löber fra vores niveau.
Fætter Guf 23:53          
Ikke noget der hedder fortjent eller ufortjent i fodbold. Du udnytter dit overtag og dine chancer eller du gør ikke.
Pantic 23:59          
En kamp hvor begge hold på skift dominerede på bolden, men ingen af holdene formåede at blive specielt farlige.

Skuffende niveau generelt.
Sønderjyde 00:35          
FCC er et kedeligt hold at se på
kk84 00:37          
haha gal en kegle! lad os se hvad de kan i parken hvor damen er tilbage i topform og forhåbentlig bendtner i en bedre forfatning samt et mere sammentømret hold med mange nye på nuværende tidspunkt.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober