Luk

Malmö-dansker savner spilletid: Åben for skifte

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Helsingborg - Malmö FF
Allsvenskan (02/11)
bet365 6,50 4,50 1,45

Trods en svingende mængde spilletid slår Lasse Nielsen fast, at han trives i Malmö FF, men danskeren er samtidig åben for et muligt klubskifte til januar.

Den 32-årige midtstopper Lasse Nielsen har snart været fire år i Malmö FF, hvor nordjyden har kontrakt til udgangen af 2021.

I denne sæson har Lasse Nielsen spillet ti af 23 kampe i Allsvenskan, og selvom han godt kan se sig selv fortsætte i den svenske storklub, vil han heller ikke lukke døren for et klubskifte til vinter.

- De kampe, jeg har spillet, er gået super, men jeg ville selvfølgelig gerne have spillet flere. Jeg spillede de første syv-otte stykker, men fik så desværre en lille skade, der har kostet mig dyrt. Siden der har det været lidt frem og tilbage.

- Man har jo altid ambitioner, og jeg vil spille så meget som muligt. Jeg har det stadig fint i Malmö, og så må vi se i fremtiden, om jeg fortsætter her eller skal et andet sted hen, siger Lasse Nielsen til bold.dk.

- Alt er muligt. Det kan sagtens være, jeg fortsætter i Malmö, men det kan også sagtens være, der skal ske noget nyt. Der er ikke planlagt noget, og generelt tænker jeg ikke på transfervinduet, indtil sæsonen er afsluttet, og vi forhåbentlig har vundet guld.

- Med et år tilbage af kontrakten er det også klart, at jeg skal se, hvad Malmö gerne vil, hvad jeg selv tænker og om der er overhovedet er andre interesserede klubber. Der er mange ting, der skal gå op, men jeg er åben for det meste, siger Lasse Nielsen.

AaB er en mulighed

Lasse Nielsen startede sin karriere i AaB og nåede 173 førsteholdskampe i den bolsjestribede trøje, og han vil ikke afvise, at det kan blive til et comeback i det nordjyske.

- Det kunne sagtens være en mulighed at vende hjem til AaB, men det er ikke noget, jeg har låst mig fast på, og det er jo heller ikke kun op til mig. Jeg lukker ingen døre.

- Jeg havde en super tid i AaB, hvor jeg kun har gode minder fra. Min familie bor stadig i Aalborg, og jeg følger da stadig med i AaB's kampe af og til, siger Lasse Nielsen, der ikke går med planer om at lægge støvlerne på hylden foreløbig:

- Jeg håber bestemt, at jeg har mange år tilbage. Energien og motivationen har jeg stadig, og jeg føler mig ikke så gammel, som dåbsattesten siger, og det gør min krop heller ikke. 

- Man skal lægge en masse tid og sjæl i fodbold, men jeg kan sagtens se mig selv blive ved i mange år endnu, siger Lasse Nielsen til bold.dk.

Lasse Nielsen har udover AaB og Malmö været i hollandske Nijmegen og belgiske Gent.


Af Martin Schmidt
Mandag 26. oktober