Luk

Malmö FF-profil løber risikoen: Klar til FCK

| Europa League | 0 kommentarer

Malmö FF-stjernen Oscar Lewicki melder sig klar til torsdagens afgørende brag mod FC København, selvom han ved, det indebærer en risiko at spille kampen.

Malmö FF har haft både Jo Inge Berget og Oscar Lewicki tvivlsomme til torsdagens afgørende Europa League-kamp mod FC København i Parken, men nu melder sidstnævnte sig klar.

Ifølge fotballdirekt.se skriver Sydsvenskan, at Lewicki meldte sig klar efter tirsdagens træning, selvom han kommer til at tage en mindre risiko:

- Det er klart, at der findes en lille risiko for, at jeg kan bryde skade op igen. Men den er jeg villig til at tage. Det er en kamp, man ikke vil misse, og den sidste i sæsonen, siger Lewicki og fortsætter:

- Havde det været en ligakamp midt i sæsonen, havde jeg måske ikke spillet og taget risikoen. Men nu føler jeg, at det ikke er en kamp, som hvilken som helst anden.

27-årige Lewicki har været en af de helt store profiler på Malmö FF's hold i denne sæson og har således spillet 42 kampe.

Finder torsdagens opgør en vinder, så er sejrherren videre i Europa League – ved uafgjort er FC København videre til næste fase i turneringen.


Af Jonas Dalgård
Mandag 20. januar