Luk

Malmö FF strøg til tops efter to Rieks-mål

| Allsvenskan | 1 kommentar

Infoboks

IFK Göteborg - Malmö FF 0-2
Allsvenskan
27' 0-1 Søren Rieks
70' 0-2 Søren Rieks

Søren Rieks gjorde det onde mod sin tidligere arbejdsgiver, da Malmö FF søndag slog IFK Göteborg med 2-0 i Allsvenskan, hvor danskeren scorede begge mål.

Søren Rieks var ikke en populær mand i Göteborg, da Malmö FF søndag var på besøg på Gamle Ullevi i søndagens Allsvenskan-duel.

Her kunne Malmö få førstepladsen tilbage, hvis de formåede at tage tre point med sig hjem til Skåne, da Djurgården lå placeret i toppen af rækken med 53 point.

Men tilbage til Rieks, som endte med at blive den helt store skurk for hjemmeholdets fans, da han efter 27 minutter bragte gæsterne fra Malmö foran med 1-0.

Rieks har tidligere spillet hos IFK Göteborg, men han valgte alligevel efterfølgende at tysse på Göteborg-fansene, og det skabte store frustrationer ude på tribunerne.

Rieks var dog ligeglad, men det fik dog konsekvenser, da han modtog et gult kort, som faktisk giver ham karantæne i Malmös næste opgør.

Og det må cheftræner Jon Dahl Tomasson ikke være særligt tilfreds med, da Rieks var i storform søndag, hvor han i slutningen af opgøret endnu en gang fik sendt bolden ind i netmaskerne.

Med 20 minutter tilbage af kampen dukkede danskeren nemlig op og lukkede og slukkede kampen med sin scoring til 2-0, og endnu en gang skulle han lige ud og hovere til Göteborgs fans.

Det endte med at blive kampens sidste mål, og dermed er Malmö FF tilbage på førstepladsen efter en 2-0-sejr over IFK Göteborg, hvor Søren Rieks scorede begge mål.

Jon Dahl Thomassons tropper har nemlig 54 point efter 27. runder af Allsvenskan.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

MFF 20:40          
Ved 2-0 målet fejrede Rieks med Malmø-tilhængerne…
Tirsdag 7. december