Luk

Malmö fik ørerne i den skarpe Juve-maskine

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Juventus 0-3
Champions League gruppe H
23' 0-1 Alex Sandro
45' 0-2 Paulo Dybala
45' 0-3 Alvaro Morata

Malmö FF var fint med spillemæssigt i dele af kampen, men Juventus vandt alligevel forholdsvis sikkert med 3-0 i Champions League-gruppespillet. 

Ikke siden 2015 havde Malmö FF spillet med i Champions League-gruppespillet, hvor træneren dengang hed Åge Hareide. 

Tirsdag aften ledte hans assistent fra tiden på det danske landshold, Jon Dahl Tomasson, det svenske storhold ind i sit tredje gruppespil i klubbens historie, da Juventus kom på besøg. 

Den danske træner havde valgt tre landsmænd til startopstillingen i form af Lasse Nielsen, Søren Rieks og Anders Christiansen, mens Jonas Knudsen fortsat døjer med den knæskade, der har holdt ham ude siden midten af juli. 

Efter ti chancefattige minutter, men med høj intensitet, fik Juventus’ Paulo Dybala en kæmpe chance ud af det blå, da Juan Cuadrado vippede en høj bold frem, som Anel Ahmedhodzic gik galt af. 

Bolden smuttede dog lidt fra den argentinske offensivspiller, der måtte kaste sig frem for at afslutte og dermed sendte bolden langt over. 

I den anden ende var Søren Rieks tæt på syv minutter senere, da Malmö kombinerede flot over højresiden, inden Jo Inge Berget sendte et indlæg i feltet. 

Han fandt Rieks ved den bageste stolpe, og danskeren flugtede første gang til bolden, men også et stykke over kassen.

Offensive Sandro sendte Juventus i front

Skarpere var italienerne i den anden ende efter 23 minutters spil, da de fik bragt hjemmeholdet ud af balance ved flot at flytte bolden hurtigt fra venstre til højre. 

Her stod Juan Cuadrado klar med et indlæg, som Rodrigo Bentancur lige akkurat fik snittet, så bolden snød Lasse Nielsen og i stedet havnede hos Alex Sandro, der tæt under mål styrede bolden i nettet til 1-0. 

Fire minutter senere var den brasilianske venstreback nærgående igen. Leonardo Bonucci smed en millimeter præcis aflevering frem i banens venstre side, som Sandro tog ned med en retningsbestemt brysttæmning. 

Han gled samtidigt forbi Jo Inge Berget og kom alene med Malmö-keeperen Ismael Diawara. Her forsøgte Juventus-backen sig med en flad afslutning mod det lange hjørne, men overplacerede sin afslutning. 

Otte minutter før pausen spillede Manuel Locatelli et-to med Alvaro Morata på kanten af svenskernes felt, hvilket gav en god afslutningsmulighed til den italienske europamester, der dog sparkede den let hoppende bold et par meter forbi kassen.

Lasse Nielsen begik straffe i sløje Malmö-minutter

Tre minutter før pausen lykkedes det igen for Juventus at fange Malmös bagkæde for langt fremme, og det udnyttede Danilo til at spille en lang bold op mod Morata. 

Lasse Nielsen indhentede den spanske angriber, men rev ham omkuld i det kriminelle felt, hvilket blev takseret til et straffespark. 

Til en massiv pibekoncert holdt Dybala hovedet koldt og sparkede fladt i midten, mens Malmö-keeperen sprang til højre. 2-0 til Juventus.

Og det skulle blive endnu være for Jon Dahl Tomassons tropper inden pausen. 

Et langt udspark blev ikke afvist ordentligt. Adrien Rabiot samlede den løse bold op og prikkede den i dybden, hvor han fandt Alvaro Morata, der elegant vippede bolden over keeperen og i nettet til pausestillingen 3-0. 

Anden halvlegs første afslutning kom fra danske fødder, da Anders Christiansen smart vippede bolden op til sig selv på kanten af feltet og sendte en halvflugter mod mål, som dog havnede et pænt stykke oppe på den stemningsfyldte endetribune. 

Tre minutter senere – i det 52. minut – var det Moratas tur til at sparke en bold op på tribunerne, da han blev spillet dybt i venstre side af feltet, men spanieren fik for meget luft under afslutningen fra den halvspidse vinkel. 

Diawara holdt Juventus fra den fjerde kasse

Efter godt og vel en times spil førte Juventus en flot kontra igennem, hvor Cuadrado fandt Dybala i feltet, der første gang lagde bolden af til Morata med en elegant aflevering bag om støttebenet. 

Den spanske angriber sparkede fladt mod det korte hjørne, men Diawara dykkede fint ned og reddede. 

20 minutter før tid måtte Malmö-målmanden ingen levere en god redning, da Paulo Dybala gled fri af Søren Rieks i højre side af feltet og krøllede bolden over mod det lange hjørne, hvor Diawara kom flyvende og parerede væk. 

Det blev også en af Rieks’ sidste aktioner, da han i det 75. minut fik fyraften og gjorde plads til den svenske landsholdsback Martin Olsson. 

Den indskiftning var ved at give pote seks minutter før tid, da den indskiftede venstreback fandt Antonio Colak i feltet, men den kroatiske angriber headede en meters penge over mål.

Tre minutter før tid var indskiftede Moise Kean tæt på at lukke og slukke, da han modtog en høj bold i dybden, som han sparkede første gang på i en blød bue mod kassen, men afslutning strøg over mål. 

En endnu større mulighed fik han minuttet senere, men alene med Diawara blev han den lille, da han sparkede lige på Malmö-keeperen.

Malmö var generelt fint med spillemæssigt i flere perioder af kampen og lagde sig ikke ned trods en skidt afslutning på første halvleg. 

De største chancer og målene tilfaldt dog Juventus, der dermed også kunne rejse hjem med en sikker 3-0-sejr. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

Inter-fck 23:07          
Hihi AC .
BeerBellyBoy 23:35          
Yderst overraskende at Skandinaviens største hold, som tidligere har drillet storhold, som eks. Ludogorets, ikke kørte Juventus ud af banen
BerlinerDK 23:44          
Jon spiller med et alt for høj forsvarslinje og bliver straffet for det gang på gang i 1. halvvej. Naiv indstilling?
Bims92 00:50          
Sådan går det når man spiller "sit eget spil" som STOR underdog i CL uden respekt for det nok mest vindende hold i italiensk fodbold..
smokingjay 05:47          
Ej men Jon dog, igår havde jeg faktisk en følelse til at give dig ret i din påstand... Efter 0-3 hjemme mod et for tiden meget svagt Juve hold, ja så skal du holde din kæft og æde noget surstrømning... Du glemte vidst helt hvilken liga i normalt spiller i og hvad CL er for en størrelse..
MFF 05:57          
Hvor er det sødt, det I skriver. Sjovt at netop fck-fans bliver provokeret af arrogante udmeldinger.
James b 09:21          
Hvor er det hold, Malmø , også egentlig ordinært, ser man på de enkelte spilere, er det jo er ganske ordinært hold..
De snakker om at være Nordens største, men de kommer ikke i nærheden af at have den klasse som fck og Fcm har, hvem fra dette hold kunne gå i en start ved fck og Fcm, AC kunne..
Der er er godt sammentømret hold, men kvalitet har de godt nok ikke…
Tirsdag 21. september
Mandag 20. september
Barca-brandslukker: Mangler koncentration
08:06
PSG-chef tog Messi ud ved 1-1: Må tage valg
08:05
AGF-træner: Har vendt den dårlige sæsonstart
08:04
Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby
08:01
Musiktråden 2021| Hvad hører du lige nu? part III
08:00
AGF-træner: Har vendt den dårlige sæsonstart
07:55
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
07:55
Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby
07:52
Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby
07:50
Helenius: Der er en AGF´er, der falder meget
07:44
Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby
07:43
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
07:39
Frank: Vær ydmyge eller stop udviklingen
07:39
PSG-chef tog Messi ud ved 1-1: Må tage valg
07:37
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
07:36
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
07:34
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
07:32
AGF-træner: Har vendt den dårlige sæsonstart
07:30
To mål på to minutter: AGF fik ram på SIF
07:29
Helenius: Der er en AGF´er, der falder meget
07:25
Wycombe overvejer at sagsøge trængte Derby
07:24
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
07:24
David N. vil tale med Thorsteinsson om film
07:21
Osimhen ´stjal´ Insignes mål: Betyder intet
07:20
Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst
07:18