Luk

Malmö kørt over på ny i CL: 0-7 efter to kampe

| Champions League | 14 kommentarer

Infoboks

Zenit - Malmö FF 4-0
Champions League gruppe H
9' 1-0 Claudinho
49' 2-0 Daler Kusjajev
53' 2-0 Anel Ahmedhodzic
80' 3-0 Aleksei Sutormin
90' 4-0 Wendel

Jon Dahl Tomassons tropper var ganske fint med i første halvleg mod Zenit, men endte med at indkassere et 0-4-nederlag i Champions League.

Malmö imponerede ved at gå hele vejen i Champions League-kvalifikationen, men den svenske mesterklub har sidenhen fået sin opgave for i gruppen.

I første runde tabte Malmö 0-3 til Juventus på eget græs, og onsdag var det så Zenits tur til at straffe MFF.

En god tværpasning fra Douglas Santos fandt i det niende minut Claudinho, som iskoldt styrede bolden ind bag Johan Dahlin ved fjerneste stolpe, og så var russerne planmæssigt i front.

Anders Christiansen fik en kæmpe chance efter små 20 minutter, da Jo Inge Berget headede bolden til rette for danskeren, men AC bragede bolden lige over mål.

Herefter fulgte en periode uden de helt store tilbud, men lige før pausen var Malcom nærgående. Brasilianeren afsluttede dog forbi mål, og de to hold gik derfor i omklædningsrummene med 1-0 til Zenit på måltavlen.

Russisk dominans og Malmö-udvisning

Russerne kom stærkt ud til anden halvleg, og efter bare fire minutters spil blev det også 2-0.

Yaroslav Rakitsky lavede her en fin sparkefinte, der snød Malmö, og så løftede han bolden ind i panden på Daler Kuzyayev, som fordoblede værternes føring med et velplaceret hovedstød.

Skidt blev endnu værre for Malmö momenter senere, da forsvarsprofilen Anel Ahmedhodzic efter brug af VAR fik rødt kort for at stoppe et angreb med armen.

Derfra lignede det mere eller mindre en umulig opgave for Malmö, og Zenit havde da også et stort overtag i kampens afslutning.

Ti minutter før tid afgjorde Alex Sutormin det med et langskud, som sejlede i mål til 3-0, inden det til allersidst blev 4-0 til Zenit efter et kontramål af Wendel.

Zenit hentede dermed sine første tre point i Champions League-gruppen i overlegen stil.

Her er Malmö nu isoleret i bunden med nul point og en målscore på 0-7 efter to kampe. Næste opgave for Jon Dahl Tomasson og co. bliver næppe lettere, da der venter en udekamp mod de forsvarende vindere fra Chelsea.


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

Chris1234 21:07          
Men i det mindste er Malmø e største i Norden haha. De viser ingen format i denne turnering fuldstændig ligesom FCM sidste sæson bare værere
B1903½ 21:08          
Var det ikke noget med at Jon Dahl mente at skandinaviens "største hold" ville overraske i CL ? Større nederlag end man havde forudset ? De lyder næsten lige så storskrydende som FCMidtafrika.
apkristiansen86 21:13          
B1903: kæften er tydeligvis større end forstanden.
Du må være glad for stavekontrol.
JEGerUenig 21:35          
FCM blev chokeret i første kamp mod Atalanta og taber 4-0... Derefter spillede man flot kampe med smalle nederlag og uafgjort mod et fuldt startende Atalanta hold stærkt havde brug for 3 point og efterfølgende uafgjort imod et Liverpool hold som dog var i en dårlig periode på det tidspunkt.

FCM gik ud og spillede offensivt fodbold og slap med 3-1 samlede målscorer over Liverpool, selvom Vi i FCM ikke var en stor succes i CL så skal i sku ikke komme sige det cirkus af Malmö I CL er på niveau med FCM det er da langt under haha
James b 22:21          
Det er famer også skræl det Malmø hold, de har vel ikke en eneste spiller som kunne kommer på i de 2 bedste danske klubber, AC kunne, men ellers ingen …
Ret tydeligt når man ser deres trupværdi, vel halvdelen af hvad fck og Fcm har…
Og alligevel er det dem der er i CL
JEGerUenig 22:27          
Det er famer også skræl det Malmø hold, de har vel ikke en eneste spiller som kunne kommer på i de 2 bedste danske klubber, AC kunne, men ellers ingen …
Ret tydeligt når man ser deres trupværdi, vel halvdelen af hvad fck og Fcm har…
Og alligevel er det dem der er i CL
De overpræsterede på de rigtige dage og endte i CL det er skam rigtig flot ...

Dog så hed deres modstandere hold blandt andet Ludogorets, et hold som FCM lå og spillede gæk med når man så de 90 minutter følte man det var lidt pinligt de ikke havde scoret en 4 mål i den kamp sååå de har godtnok også haft heldig cl kval lodtrækning..

Men stadigvæk rigtig flot, de slog Rangers ud den skal de have ros for!!
BeerBellyBoy 22:33          
Det er rigtig skidt trænerarbejde af Jon. Hvordan kan man ikke få mere ud af Skandinaviens bedste hold?
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar