Luk

Malmö kunne ikke knække AIK's ni mand

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - AIK 0-0
Allsvenskan
66' 0-0 Ebenezer Ofori
90' 0-0 Sotirios Papagiannopoulos

Malmö kunne ikke knække AIK på hjemmebane i Allsvenskan i en kamp, der endte uden scoringer, men med to røde kort til gæsterne. 

Malmös vilde stime med 12 Allsvenskan-kampe som ubesejret blev brudt i torsdags, da Jon Dahl Tomassons tropper tabte torsdag med 2-3 til Örebro. 

Det skulle revancheres søndag, da AIK Stockholm var på besøg. AIK har haft en svær sæson hidtil, hvor de inden kampen var på 14. pladsen og altså i nedrykningsfare. 

Malmö havde til dagens kamp kun en enkelt dansker i startopstillingen i form af Jonas Knudsen, da Anders Christiansen var skadet, mens Lasse Nielsen og Søren Rieks var bænket. 

Første gode mulighed kom efter 18 minutter til Malmös Arnor Traustason, der headede et indlæg fra Eric Larsson tæt forbi mål. 

Fire minutter senere havde AIK bolden i nettet, men scoringen blev annulleret for offside, da en holdkammerat i offside-position generede Malmö-keeperen i forbindelse med Paulos Abrahams scoring. 

Dermed sluttede første halvleg 0-0. 

Kort inde i anden halvleg forsøgte Jo Inge Berget sig også med et hovedstød for hjemmeholdet, men afslutningen gik snert forbi målet. 

Efter lidt over en times spil blev AIK reduceret til ti mand, da Ebenzeer Ofori blev præsenteret for sit andet gule kort. 

Med 20 minutter tilbage af opgøret blev Søren Rieks sendt på banen i håb om at fremtvinge en sejrsgivende scoring. 

Men han kunne heller ikke bryde stillingskrigen. 

I dommerens tillægstid blev også den tidligere FCK'er Sotirios Papagiannopoulos præsenteret for sit andet gule kort, men Malmö kunne ikke udnytte overtallet.

Dermed endte kampen som den begyndte og med et point til hvert hold. 

Malmö topper fortsat Allsvenskan med syv point ned til Hacken, der dog har to kampe i hånden. 

AIK avancerer til 13. pladsen, hvilket bringer dem væk fra playoff-pladsen om nedrykning. 


Af Andreas Roesen
Onsdag 25. november