Luk

Malmö kunne ikke knække Östersunds ti mand

| Allsvenskan | 2 kommentarer
Svensk succes: Her pander han Malmö FF videre i Europa League-kval
Malmö kunne ikke knække Östersunds ti mand
Foto: Getty Images

Jonas Knudsen var med fra start, mens Anders Christiansen blev indskiftet og trak rødt kort, da Malmö FF spillede 0-0 mod Östersunds FK i Allsvenskan.

Med en sejr lørdag rykkede AIK over Malmö FF i tabellen og overtog førstepladsen i Allsvenskan. Den plads skulle danskerklubben søndag eftermiddag forsøge at vinde tilbage.

Her tog man på besøg hos Östersunds FK, som før kampen indtog ottendepladsen i den bedste svenske række.

Jonas Knudsen startede for gæsterne, der havde Søren Rieks og Anders Christiansen på bænken og Lasse Nielsen helt ude af truppen i kampen, hvor også topscorer Markus Rosenberg startede på bænken.

Malmö satte sig på spillet fra kampens start, men topholdet havde svært ved at åbne hjemmeholdets defensiv og komme frem til de helt store chancer.

Ti minutter før pausen fik Marcus Antonsson en god mulighed for at bringe Malmö i front. Han kunne dog ikke sende afslutningen i kassen, og det hele stod fortsat 0-0 ved pausen.

Östersunds FK troede, de havde fået en drømmestart på anden halvleg, da de efter blot fem minutter havde bolden i nettet. Der blev dog vinket for offside, og Malmö slap med skrækken.

Anders Christiansen blev sat på banen efter 58 minutter spil, og blot minuttet senere trak han rødt kort. Mensiro kom for sent i en tackling på den danske midtbanespiller, og det udløste det andet gule kort.

Malmö udnyttede overtallet til at sætte sig endnu tungere på tingene, men bolden ville ikke i mål trods flere chancer.

Det hele sluttede 0-0. Det ene point betyder, at Malmö rykker op på førstepladsen i Allsvenskan med samme antal point som AIK, mens Östersunds FK fortsat ligger nummer otte.


Af Jonas Sand

2 kommentarer

CopenhagenNoice 00:14          
Hvorfor startede Rieks (som luge er blevet skamrost af træneren) og AC ikke inde?
Kuglelyn 00:48          
Måske de blev sparet til midtugens EL-kval-kamp?
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august