Luk

Malmö-midt: Har ingen relation til Jon Dahl

| Allsvenskan | 20 kommentarer

Infoboks

Malmö FF-spilleren Romain Gall var gladere, inden Jon Dahl Tomasson erstattede Uwe Rösler som cheftræner i klubben, fortæller han.

Flere Malmö FF-spillere har ytret kritik over cheftræner Jon Dahl Tomasson på det seneste, og nu føler Romain Gall trop.

Den 25-årige midtbanespiller er udlejet til Örebro, og han drømmer sig tilbage, til da Uwe Rösler var cheftræner i klubben.

- Nej, jeg har ikke noget forhold til ham. Jeg ved det ikke. Han var hurtigt klar over, at jeg ikke indgik i hans planer, så nej, jeg har ingen relation til ham, siger Gall til Kvällsposten.

- Det var bestemt bedre for mig, da Rösler var træner i Malmö. Jeg spillede også mere. Ja, det var absolut bedre, da han var træner.

Gall har kontrakt med Malmö til 2022.


Af Sara Margren

20 kommentarer

NeverDefeated 11:43          
Jon Dahl er også et kæmpe tågehorn. Magen til arrogant idiot skal man lede længe efter - på pressekonferencer taler han altid alle andre hold ned, taler om uheld i lange baner når de har tabt og generelt bare usympatisk.
7100 11:52          
Jon Dahl er også et kæmpe tågehorn. Magen til arrogant idiot skal man lede længe efter - på pressekonferencer taler han altid alle andre hold ned, taler om uheld i lange baner når de har tabt og generelt bare usympatisk.
Sikkert. Men vil man helst have en sympatisk træner med dårlige resultater eller en usympatisk træner med succes (selvfølgelig inden for en etisk ramme)? Desuden er det vel ganske naturligt, at spillere med lidt spilletid har et dårligt forhold til træneren. Jeg formoder også, at man ikke har det bedste forhold til en lærer, som dumper én - uanset om det er fortjent eller ej.
lblblb 12:10          
Nu skal Jon Dahl passe på - MFF har før fyret en dansk træner selvom de blev mestre.
goldbaek7 12:15          
Shit de tuder i Malmø og får lov til det ak
Jasperthesjasper 12:17          
Sikkert. Men vil man helst have en sympatisk træner med dårlige resultater eller en usympatisk træner med succes (selvfølgelig inden for en etisk ramme)?
Heldigvis er verdenen ikke binær. Der er altid (mange) nuancer. En usympatisk træner (siger ikke Jon Dahl er det) med resultater er ikke garanteret at levere dem over tid. Lige såvel som en sympatisk træner med sløje resultater heller ikke er garanteret ikke at kunne levere bedre.

Her og nu tror jeg de fleste helst vil have resultater - men hvis det er på bekostning af sustainability på den langt bane, så tror jeg de fleste gerne undlader her og nu succes. Jeg tror personligt ikke på, at en ´usympatisk´ træner er en holdbar løsning over tid. Ligemeget hvor godt han performer pt.
IkastFS 12:24          
Bare lige for at være helt up to date. De folk som har brokket sig over ham er indtil videre en 34 årig forsvarsspiller som ikke har spillet særlig meget og en udlejet midtbanespiller, som spillede mere under den forrige træner som blev fyret. Er det korrekt forstået?
Nickdkinter 12:37          
Ingen tvivl om at Jon Dahl er fortid. Der er åbenbart mange som er utilfredse. Giver ingen mening.
Tirsdag 19. januar