Luk

Malmö missede EL efter nedtur mod Granada

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Granada 1-3
Europa League Kvalifikation
30' 0-1 Darwin Machis
45' 1-1 Jo Inge Berget
59' 1-2 Antonio Puertas
85' 1-3 Yangel Herrera

Danskerklubben Malmö FF røg ud af Europa League-kvalifikationen med et 1-3-nederlag til Granada, der i stedet går videre.

Torsdag spillede Malmö FF og Jon Dahl Tomassons tropper en uhyre vigtig kamp, da spanske Granada ventede på hjemmebane i den afgørende playoff-kamp i Europa League-kvalifikationen.

Malmö havde danske Søren Rieks og Jonas Knudsen med fra start. Anders Christiansen kom på banen fra bænken, og Lasse Nielsen sad på bænken hele kampen.

Det var det spanske udehold, der tog føringen i kampen. Efter en halv times spil afsluttede Darwin Machis et flot Granada-angreb og tog et godt løb i boksen. Han satte let bolden i mål og bragte Granada foran 1-0.

Malmö fik dog svaret igen inden pausefløjt, da Jo Inge Berget headede et langt indkast i mål til pausestillingen 1-1.

Et kvarter inde i anden halvleg tog Granada føringen igen. Et indlæg sejlede gennem feltet og havnede hos Antonio Puertas, der sikkert sparkede bolden over i det lange hjørne, og så var Granada foran 2-1.

Malmös Anel Ahmedhodzic var tæt på at svare igen et par minutter efter, da han afsluttede efter et frispark uden held.

I stedet lukkede Granada kampen kort før tid, da Yangel Herrera flugtede et indlæg efter et frispark i nettet til 3-1.

Malmö og Jon Dahl Tomasson formåede ikke at komme tilbage i kampen, og dermed vandt Granada 3-1. Granada går videre til gruppespillet i Europa League, mens Malmö misser det europæiske gruppespil i denne sæson.


Af Johannes Skjøth
Mandag 30. november
Søndag 29. november